FREDRIK HAAGE: Lamotte och alla statsmakter

Av | december 15, 2019

Summeringen av den gångna helgens oroligheter är ingen upplyftande syssla. Vänersborg stack ut under fredagskvällen. Polisen blev attackerad av ungdomsgäng. Under tre timmar var det som mest tjugo till trettio delvis maskerade ungdomar som kastade raketer mot poliser och polisbilar. Sedan blev det lördag. Räddningstjänsten i Lövgärdet i Göteborg åkte ut för att släcka containrar som satts i brand och blev då attackerade av ungdomar med raketer och de fick fly därifrån. Polisen meddelade dock att den kunde ”säkra området”.

FREDRIK HAAGE

Läs ledaren här


Stöd ProjektSanning och yttrandefriheten. Vi är tacksamma för stora såväl som små donationer.

Vi arbetar helt ideelt utan presstöd, reklamintäkter, låsta artiklar eller prenumerationer.

Varje donerad krona hjälper oss att kunna fortsätta vårt arbete.

SWISH: 0735 29 63 35

Paypal:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *