Joakim Lamotte skrev avskedsbrev innan han reste till Trollhättan

Av | december 15, 2019

Innan avfärd till Kronogården i Trollhättan gör jag något som jag aldrig tidigare gjort inför något livereportage. Jag skriver ett tidsinställt inlägg på Facebook som kommer publiceras några dagar senare om jag inte kommer hem levande. Ett avskedsbrev.

Det kanske låter drastiskt, men jag har fått information om att personer i Trollhättan planerar att plocka mig om jag dyker upp där för att göra reportage. Och jag vet sedan tidigare att Kronogården är en av Sveriges farligaste platser just nu. I området härskar kriminella individer som inte hyser någon som helst respekt för andra människors liv. Gängkriminaliteten är utbredd och kriget mot blåljuspersonal är ständigt närvarande.

Läs vidare på Lamottes Facebook


Stöd ProjektSanning och yttrandefriheten. Vi är tacksamma för stora såväl som små donationer.

Vi arbetar helt ideelt utan presstöd, reklamintäkter, låsta artiklar eller prenumerationer.

Varje donerad krona hjälper oss att kunna fortsätta vårt arbete.

SWISH: 0735 29 63 35

Paypal:

4 reaktion på “Joakim Lamotte skrev avskedsbrev innan han reste till Trollhättan

 1. Benny G

  Märkligt att någon som kommer utifrån vet mer än vi som bor i Trollhättan. En av Sveriges farligaste platser?
  Haha, tjena. Men han fick väl 50 000 i Swish pengar för besväret.

  Svara
 2. Anna Knutgård

  Jag tycker att det är bra och hedrande att Lamotte engagerar sig. Jag tror inte att han gör det för Swish pengarna det vore att gravt förringa hans gärning. Jag blev personligen alldeles förskräckt av det jag såg i Kronogårds videon. Anna

  Svara
 3. Carl den 12

  Tror mig vara säker på att Joakim är Up to date och att det finns en hotbild, precis som det gör mot dom som berättar sanningen.
  Ingenting skrämmer människor så mycket som när man grottar ner sig hur det verkligen är.
  Min tro på rättvisan och att jag VÄGRAR vara tyst har inneburit att även jag tagit emot hot.
  Och vad får inte han då ta emot tänker jag !!!
  Själv skulle jag kunna sitta vid Redbergsplatsen där jag bor och vagga mig in i en tro att det är lika lugn och skönt i hela Göteborg, men så är inte fallet.

  Calle tycker sig se att sådant här vansinne, har blivit normaliserat i vardagen i Sverige.
  Antingen ser folk det som tillfälligheter, men har inte dessa “tillfälligheter” blivit alldeles för många för att förkasta och förklaras bort ???

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *