Sverige och rättsrötan – avsaknad av moral och plikt är utmärkande drag hos svenska politiker

| 15 december, 2019

HD och Sydsvenskan har kartlagt tio skånska män och kvinnor som reste till Syrien och anslöt sig till Islamiska staten och andra jihadistiska terrorgrupper. Två av dem är döda. Fyra har återvänt. Fyra är fängslade i norra Syrien och i Belgien. 

Helst hade jag sett att alla sex blivit jämnade med marken. Det handlar om individer som enligt eget förmenande sökt skydd i Sverige då de levt under hot i sina hemländer. Sverige, världens samvete, har givit dem ett nytt hem. De har alla fått en ny plattform att stå på. De har fått trygghet. De har fått ett skyddsnät. De har levt gott liv i Sverige. 

Trots att dessa människor har tagits väl om hand av ett land som bara vill väl (i sin gränslösa naivitet). Tacken för detta är att så fort som det nya kalifatet utropats så kastade sig dessa på första plan hem till de länder de påstått sig fly från. Där har de kunnat leva ut sina lustar och på de mest bestialiska sätt berövat barn och vuxna livet. Vi har alla sett bilder på hur man slaktat människor med annan religiös tro. 

Två av dem är döda, man kan bara hoppas att de lidit lika mycket som de de själva bidragit till att slakta. Fyra är fängslade i norra Syrien och i Belgien. Hur länge de får sitta fängslade i belgien vet vi inte men vi vet med säkerhet att de inte lever på saft och bullar. 

Saft och bullar har de bjudits på i Sverige när fyra av terroristerna återvänt till Sverige. Återvänt? Man har åkt hem till den plats man påstår sig ha flytt ifrån för att slippa mördas för sin tro och där har man förlustat sig med att mörda människor för deras tro. Hur i glödheta helvete kan upplåta Sverige åt utstuderade mördare? Varför sitter de inte fängslade på livstid som de troligen gör i Syrien och Belgien? 

Sverige, världens samvete, har återigen utmärkt sig och inte heller denna gång i positiva termer. 

Arma moder Svea – vad har det blivit av dig?

Jan-Ove Malmgren
Bakom betalvägg: https://www.sydsvenskan.se/2019-12-15/hatpredikanternas-larjungar-blev-is-terrorister
Bild: GEPA PICTURES/ FLORIAN ERTL

 

 

 

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

1 En tanke på “Sverige och rättsrötan – avsaknad av moral och plikt är utmärkande drag hos svenska politiker

 1. Carl den 12

  Utav någon anledning så är dessa mer av angelägenhet att ta hand om som skattebetalare ska försörja?
  Hur kunde Fredrik under sina 8 år och nu du Stefaaaaaaaaaaaaaaan tillåta det här ???

  Calle som ser att vi flera generationer utav svenskar som arbetat och betalt och fortsätter betala skatt, är det bortprioriterade folket……………………………………………………..
  DJ spelar Tina Turner “We Don’t Need Another Hero”?

Kommentarer är stängda.