Liberalerna får hård kritik från sitt ungdomsförbund för deras nya migrationspolitik

| 20 december, 2019

Det riktas nu hård kritik mot Liberalernas nya linje när det gäller migrationspolitiken. Det är deras ungdomsförbund som riktar kritiken mot dem och de menar att den nya politiken bryter mot asylrätten. Enligt LUF borde inte Liberalerna fokusera på att göra det svårare för invandrare att komma till Sverige.
Ordförande Romina Pourmokhtari säger: ” Antingen så kan man komma hit och söka skydd eller så kan man det inte. Man kan prata om vilka grunder vi ska ha för vår migrationslagstiftning och hur den ska utformas, men att prata om att minska antalet eller öka antalet är oförenligt med asylrätten.”

Pourmokhtari fortsätter sen med att säga: “Den nya inriktningen är så långt ifrån liberalism man kan komma.”
Hon menar också att det är fel av Liberalerna att tränga sig fram i den hopplösa kapplöpningen om vem som bäst säljer vidare den mest pessimistiska synen på framtiden. Pourmokhtari menar att det är dålig strategi.
Men då kan man fråga sig vilken politik hon menar att Liberalerna ska föra?
Är det månne den politik som fördes fram till hösten 2015, den politik som höll på att sänka Sverige redan då?

För den politik som nu Nyamko Sabuni vill Sverige ska föra är inte någon extrem politik, inte enligt mig i alla fall. De vill bland annat öka preskriptionstiden för de som fått avslag. Detta skulle innebära att en person som fått nej på sin asylansökan skulle behöva vänta längre innan den kan söka asyl igen. Med detta tror L-ledningen att människor i högre grad söker sig till andra länder istället för Sverige. L-ledningen vill också försvåra så kallade spårbyten när det gäller arbetskraftsinvandring. De innebär att människor som fått nej på sin asylansökan kan få en ny möjlighet att stanna om de fått jobb.

Även om jag inte är Liberal eller för övrigt håller med Liberalerna i deras politik så tycker jag att den politik som partiet framför här varken är extrem på det ena eller andra viset. Och jag skulle kunna skriva under på den typen av politik utan att blinka det minsta.
Men för dem som tydligen vill öppna landets gränser ännu en gång så är det fel sorts politik. Men som sagt var det är LUF som opponerar sig, ett ungdomsförbund som bara för något år sen ville tillåta incest och nekrofili, och inte bara det. De ville också göra tidelag lagligt samt att ha lagliga knarkaffärer. Det är ett extremt förbund som moderpartiet borde bryta med då deras åsikter är samhällsfarliga.

https://www.fplus.se/luf-ryter-till-mot-l-om-migration-dalig-strategi/a/wPpR94?fbclid=IwAR2QIcvj59ekEaHIDhj6Ic0h6DM9JPAB5EjlAumKSM8PRDQskNEL4HDbpH8
https://www.aftonbladet.se/nyheter/samhalle/a/8m1Gwr/hard-intern-kritik-mot-sabunis-nya-linje

1 En tanke på “Liberalerna får hård kritik från sitt ungdomsförbund för deras nya migrationspolitik

  1. Ulf

    De med snedvridet intellekt kommer med ytterligare förslag som framstår som helt verklighetsfrånvända och man är ju inte förvånad att de kommer från L.Fullständigt obegripligt och helt uppe i det sms blå.Man vill väl i importera två miljoner ytterligare som skall förstärka tidigare kompetensregn.När skall vanligt förnuft börja tillämpas i Sverige och hur långt skall sinnessvagheten pågå i svensk politik…L får väl fortsätta vara ett sprattelparti till S och hoppa på order.L är ett fullkomligt onödigt parti ,ett litet skitparti ,som försöker profilera sig för hundrade gången. Inget som påverkar svensk politik,enbart skrik och flum.De har överhuvudtaget ingen roll i nuvarande politiska landskap.Ett litet parti som kan avvecklas utan att det märks det minsta,och som sitter stadigt i Löfvens knä.Knähundsparti.Var finns den ev värdigheten inom L…?

    .

Kommentarer är stängda.