Stå still i din egen skit, Alex Schulman

Av | december 21, 2019

Alex Schulman har likt många andra PK-krönikörer tagit på sig rollen att vara ett vapen mot alla dem som närmar sig SD. Nu ondgör han sig över Ulf Kristerssons möte med Jimmie Åkesson.

Liksom andra använder Schulman Kristerssons löfte till förintelseöverlevaren Hédi Fried att han aldrig skulle ha något som helst samröre med SD.

Uppriktigt sagt, den här debatten som nu Schulman hakar på, är bara osmaklig. Förintelseöverlevare ska väl ändå inte användas som ett slagträ i den här mycket snedvridna debatten.

Vi vet alla vad Schulman är ute efter, hans avsky för SD och dem som närmar sig partiet, har inga gränser. Det är magstarkt att läsa vad Schulman gång efter annan skriver, liksom det är att han använder Förintelsen för att sprida sin avsky.

Schulman har klafsat runt i den här dyngan i många år nu. I den här krönikan vill han insinuera att Kristersson ljugit och han nu på Facebook också sagt att Freid ljuger.

Schulman vill förstås att man helt enkelt ska tro att Kristersson är lögnare som inte respekterar vare sig förintelseöverlevare eller judar.

Schulman skriver att han känner en sådan hjälplöshet över att Kristersson svek sitt löfte till Hédi. Får man verkligen göra så, undrar han?

Jag undrar varför Schulman aldrig känner samma hjälplöshet som många väljare gör inför det svek de rödgröna utsatt dem för? Får man verkligen göra så? Rasera ett lands trygghet, välfärd, våldsmonopol och mycket mer utan att det får konsekvenser?

Jag hoppas Schulman tar jul och ägnar sig åt något annat än att skriva krönikor som inte bidrar med något väsentligt i debatten.

Expressen


Stöd ProjektSanning och yttrandefriheten. Vi är tacksamma för stora såväl som små donationer.

Vi arbetar helt ideelt utan presstöd, reklamintäkter, låsta artiklar eller prenumerationer.

Varje donerad krona hjälper oss att kunna fortsätta vårt arbete.

SWISH: 0735 29 63 35

Paypal:

En reaktion på “Stå still i din egen skit, Alex Schulman

  1. Anna Björk

    Så bra skrivet!! Älskar när någon tar bladet från munnen vad gäller alla “kultur-pk-typer”
    Vänligen//Anna Björk

    Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *