Man skjuten i benet i Helsingborg under söndagsnatten

Av | december 22, 2019

Ännu en gång har det trygga och säkra Sverige visat sig inte vara tryggt och säkert. Denna gången var det vid kvart över fyra-tiden i Helsingborg då polisen fick in larmet om att en man i 40-årsåldern blivit skjuten i benet utanför ett flerfamiljshus. Efter att mannen förts till sjukhus för sina skador som enligt polisen ska vara en lindrig skada så spärrades området av och polisen påbörjade en teknisk undersökning av platsen. Polisen satte även in hundpatrull i sökandet efter gärningspersonen eller gärningspersonerna.

Vid åtta-tiden på söndagsmorgonen så hävdes avspärrningarna då den tekniska undersökningen var klar. Men polisen hade då ingen misstänkt eller gripen för skjutningen. Där har dock enligt polisen gjorts vissa iakttagelser i samband med händelsen. Men polisen uppmanar ändå dem som har sett, hört något eller om de har någon övrig information att höra av sig till polisen.

https://www.expressen.se/kvallsposten/person-skjuten-ford-till-sjukhus/

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *