Boråsrapport: Flickor som inte bär slöja och barn som äter griskött angrips

| 23 december, 2019

“En hundra sidor lång färsk rapport om stadsdelen Norrby i Borås beskriver problemen i området. Det är kommunens avdelning Centrum för kunskap och säkerhet (CKS) som har tagit fram den omfattande rapporten. Rapporten speglar lägesbilden de senaste fem åren i Boråsområdet Norrby. Rapporten redogjordes av Borås Tidning i torsdags den 2019-12-19.

OMFATTANDE PROBLEM
I Norrby finns kriminella nätverk, trångboddhet, klankonflikter, våldsbejakande extremism och hedersrelaterat våld. Rapporten tar även upp radikalisering, tystnadskultur, klankonflikter och släktfejder.”

Andreas Swedberg på NB Nyhetsbyrån


Stöd ProjektSanning och yttrandefriheten. Vi är tacksamma för stora såväl som små donationer.

Vi arbetar helt ideelt utan presstöd, reklamintäkter, låsta artiklar eller prenumerationer.

Varje donerad krona hjälper oss att kunna fortsätta vårt arbete.

SWISH: 0735 29 63 35

Paypal:

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •