INSÄNDARE. Linda Wiberg:  Stefan Löfven och bihang till handa

Regeringskansliet till känna….vartendaste en.

 Stefan Löfven och bihang till handa

 Nu är jag arg!!!

Så in i he###te arg…..

Ska försöka fatta mig kort, men förbehåller mig rätten om det inte blir så.

Jag börjar från början.

Min son och dotter blir utsatta för övergrepp i början av november, med hot om att döda, våldta, misshandel ingick. Behöver inte gå närmare in på det än att en polisanmälan gjordes och än så har dottern varit på förhör och jag ska in snart.

Efter det så tog media kontakt och frågade om jag ville gå ut med vad som hänt. Det ville jag och min dotter blev tillfrågad om hon ville delta, vilket hon ville, lika så min son.

Vi berättar vad som hände, SANNINGEN, om vad som hände. Vi tillsammans står för att detta är vansinne och att det ska inte få förekomma. Min dotter är modig och säger att man måste sluta sopa problemen under mattan.

Det går ett tag och nu för några dagar sedan fick jag göra en ny anmälan för att hon blivit hotad med att hon ska bli ”stampad” för att hon är en ”golare”, ENBART för att vi anmälde övergreppet. Sonen blev hotad via henne han med.

Polisen arbetar skyndsamt, men ska jag vara ärlig så är jag bekymrad för min son och min dotters säkerhet.

Sedan kommer då inlägget/intervjun med mig och mina barn upp på internet.

Det har inte gått 24 timmar och nu är min dotter RASIST bland hennes sk vänner.

Då har hon inte nämnt ett enda ont ord om någon specifik människa eller grupp. Hon är så pass med så hon ser problemen och för det är hon rasist. Hon är rasist för att hon vågade stå upp för sig själv och sin bror, både i anmälan och i media. Hon är rasist för att hon inte vill att det ska förekomma våld, rån och död på våra gator.

Jag personligen anser att detta är vad eran politik har drivit det till. Eran NAIVITET…..så f-n att det är. Såg det inte komma……är ni döva också eller?

Folk har skrikigt länge, vad har ni gjort……….haft fullt upp med att måla andra bruna för att skydda er själva!

Jag är så arg på dig Stefan, på dig och dina hovnarrar som gör denna politik möjlig. Jag är så ledsen på dig, ledsen på dig och dina blodsugare som inte ser alla människor ni försakar och för VAD???

 

Men en sak lovar jag dig Stefan, dig och dina hovnarrar.

 

Skulle det nu vara så att min dotter eller någon i min familj råkar illa ut för att vi står för sanningen om det vi upplevde och vad vi anser om det, skulle någon råka illa ut och man på något vis kan koppla samman det med din och dina hovnarrars politik, så ska jag personligen hålla er ansvariga för det!!!!

 

Tittade på filmen om Tommy Robinson när han försökte tala till folket, Englands folk!

Det gick sådär för honom….

https://israelunwired.com/hundreds-of-muslim-men-violently-attack-families-with-women-children-at-peaceful-political-rally-in-britain/?fbclid=IwAR10hiByA7zsphbNbNQ-g40jGafxiCkODchUHedt-BTzmRTR3zMMM2mfEcU

I Sverige har vi 1, EN !!!!, människa som vågar visa Sverige av idag, den nakna sanningen. Han är inte politiskt lagd som Tommy, men de delar en sak. DE VISAR VERKLIGHETEN SOM DEN ÄR !!!!

Joakim Lamotte som även han får ta skit, vuxenmobbning och jag vet inte alla dess hot han fått. Hot som man kan läsa och även se vem som skickat. Ändå fortsätter eländet mot honom.

Han den enda som visar hur Sverige ser ut i vissa områden…..ändå fortsätter eländet. 

 

Skulle Joakim Lamotte eller någon av hans anhöriga råka illa ut och det kan sättas ihop med er politik, jag då kan du ge dig på att ni kommer stå ansvariga för det med.

Inse fakta, AVGÅ

Era jävla ”kasta sand” fasoner, erat käbbel och dravel gör inget annat än att kosta hälsa och liv.

Linda Wiberg


Stöd ProjektSanning och yttrandefriheten. Vi är tacksamma för stora såväl som små donationer.

Vi arbetar helt ideelt utan presstöd, reklamintäkter, låsta artiklar eller prenumerationer.

Varje donerad krona hjälper oss att kunna fortsätta vårt arbete.

SWISH: 0735 29 63 35

Paypal:

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

5 tankar på “INSÄNDARE. Linda Wiberg:  Stefan Löfven och bihang till handa

 1. Harry

  Linda, förvänta dig inte att Löfven ska ta i frågan. En politikers enda mål är att bli omvald. S har sina väljare inom just den grupp, som hotar dina barn. Skulle han ärligt ta i detta, så skulle han bara gynna SD. Därför kommer han att ligga lågt.
  De enda som kan hjälpa dig är nog rektorn och polisen. Tyvärr är dessa är ju oftast syltryggar, som är rädda för att bli brunmålade. Så jag beklagar. Svenska folket har försatt sig i en situation som vi lär få leva med.

 2. MW

  Linda.
  Vi var flera, som varnade för 25 år sedan när invandringspsykosen drog igång.
  Villebråd blev vi och jagades och häcklades och flera av oss flyttade utomlands för att aldrig återvända.
  Sverige idag är ett förstört land och det kommer att eskalera till 10 faldigt elände från det du ser idag.
  Mina tankar hos dig och och nu vet du vad PK eliten i Sverige var ute efter. De avskyr sitt land och fick oss till tyst folket p.g.a rädsla och de som talar liksom ni blir farliga. PK eliten paniskt rädd att bli ställd till ansvar för sitt förräderi mot sitt eget folk.
  Lycka till. En bra bok heter Perfekt Storm. Läs den.

 3. Kristoffer

  Kristoffer
  Vi måste stå ut med detta i tre och halvt år till, men om Gud är med oss så kom-
  mer saker att hända när media inkl. SVT reformeras och svenne får klart för sig
  hur det ligger till.
  En kontignent ur Främlingslegionen skulle sitta bra som mentorer och back up
  till våra poliser.

 4. Terra

  Linda jag måste först säga att hoppas det ordnar sig för er och lämna ilskan bakom er den är som bensin på eld. Sossarna är lik ormar och vill ha makten oavsett deras rygglösa politik. Det är känt att sossarna går i andras skålar och tar ideer som dom sedan applicerar till sin agenda. Dom har inga egna svar eller ideer utan förlitar sig på hjärndöda arbetare som röstar på dom ur en kulturell och manipullativ lögn. Lo som kontrollerar arbetarna har hela tiden försett sossarna med hjärndöda arbetare och svt i rutan har manipullerat svenska folket med lögner sedan tv blev en kär möbel i varje hem. Varför vill sd kd m ta bort puplic service. Aha nu förstår ni. Det är en del av det socialistiska agendan att bibehålla makten till varje droppe blod. Ja det är nu illa för vänsterliberalismens rödgröna smörja som folket börjar förstå att dom är slsvsr under sosse eliten som bara blir rikare. Det finns ingen solidaritet haha en fantasi som så många tror på. Varför har stefan löhven 170.000 i månaden när hans kamrater måste leva på 7000i månaden? Är det en kamrat? När han låter svinen gå lösa och göra vad dom vill med sina kvinnor och barn är det en kamrat? När han ser oskyldiga mördas på gator o torg är det en kamrat? Nej hej kompis han är en orm som SSU lärt upp och så klart äter sig mät. Som man säger på spanska A Proetsha o por el culo etscha. Betyder varsågod vräk i dej och sprid ut genom röven. Det är sossen i ett nötskall. Hjärndöda komplexfulla giriga egotrippade ormar som vänder kappan efter vinden just för att behålla makten. Arbetsförmedlingen. Försäkringskassan. Aftonbladet. Svt. Sosialstyrelsen. Skatteverket. Migrationsverket. Lo. Dom sitter på strategiska platser för att stoppa den fria demokratin. Detta håller på att förändras och dessa avarter kommer att sitta i sina blodkläder och lukta skit. Deras barn kommer att få betala deras misstag. Ecca Homo.

 5. Carl den 12

  Tyvärr tycker jag mig se att det här du skriver om, blivit allt vanligare.
  Att det får fortgå och inget görs åt det, gör mig både heligt förbannad och får mig samtidigt att fundera på varför ???
  Men, att det verkar spegla den samtid vi lever i dag år 2019 med en regering som sviker allt och alla💔
  Ett samhälle där dessa med sina hot om våld och skrämseltaktik kan flyga under radarn.

  Calle som undrar hur dessa kommer undan i ett land som ni politiker och PK anhängare, hävdar är “tryggt” ???
  När, Var, Hur och Varför har folk rent allmänt slutat bry sig ???
  Här gäller det som medborgare att ha ett bra kontaktnät och att omgivningen är extra vaksamma.
  Men, det ska inte få gå så här långt…………………………………
  All min omtanke till dig och dina barn❤

Kommentarer är stängda.