INSÄNDARE. Denny Karlsson: Många miljoner svenskar är nu övertygade om  regeringens totala kollaps.

Av | december 24, 2019

Vi kan rada upp exempel till leda. Det är ingen mardröm, det är verklighet. Personligen känner jag djup sorg och oro för Sverige. Det land S dominerat i över 70 år.   Jag kan bara skicka en vädjan till alla med  sunt förnuft i behåll våga svara upp mot den väldiga och enorma propagandamaskin S besitter och nu använder fullt upp. Dom  äger samhällsstrukturen.  Ni ser dom varje dag fast ni inte tänker på det, i publicservice kanalerna , både TV och radio. Hela kultureliten , skolor, universitet , fackföreningar mm.mm.mm. Tom liberala media pratar idag med kluven tunga, det finns massor av ex. Sedan har dom sin egna press.

Stå upp, bemöt dessa på din skola, arbetsplats, bland vänner, i sociala media och varstans om du kan. Fd. Sk. Arbetarparti är idag ett bidragsparti  till ett par miljoner invandrare som tillsammans med Sida gör av med dina skattepengar  till lite vad dom vill. Bihanget MP är nog de smartaste kommunister vi har med tanke dom till skillnad mot V sitter i regeringen. Dom är ju fullständigt galna och Gud hjälpe oss.  Om inte ngn Gud hjälper oss, vilket inte är troligt, måste vi lägga energin i vardagen enligt ovan.

Vi måste rösta bort S och MP.  Skriv inte bara här för redan frälsta, våga ta ställning bland vänner och arbetskamrater. S är inget arbetar parti , det har ju LO medlemmar nu börjat förstå. Deras döttrar blir våldtagna, deras söner möter 10 fega as som rånar, förnedrar och knivhugger dem, med dolda  ansikten . Vilka fega jävla as. S är ett parti som tror sig fortfarande vara God Man för svenska befolkningen. Dom är numer sjukt beroende av makt.

Tron på människan finns inte, det rödgrå kollektiva är sinnesro för dom.  Bilden av landsfadern Per Albin Hansson har imploderat. Det borde den redan gjort under andra världskriget då han och en samlingsregering släppte in nazisterna på tåg i Sverige. På tal om det förflutna och ursprung. Gör ett jättejobb och ta röster från S och placera dom vad ni vill, men snälla rösta bort S för evigt, så kan vi börja drömma om nya visioner för Sverige. Har ni någonsin hört en S ledare tro på ngt väldigt starkt mer än skattehöjningar?

Tänk lite på John F Kennedys vision från början av 60 talet ” vi skall sätta en man på månen före decenniets slut. Man kan tycka vad man vill om den visionen, men den är lysande som vision. Jag säger nu den som jag brinner för: Om 10 år ( val 2030) har Socialdemokraterna vänstern och Miljöpartiet gått ihop och får 8,3 % av rösterna tillsammans. Jobba med mig för den visionen. Det är ok starta redan nu! Annars kanske Jan Guillou och ngn av de utvisade Imamprästerna är julvärd tillsammans på Julafton.

Det är tid att rädda Sverige. Gå ut och liksom S gigantiska propaganda maskin gör din röst hörd!  Du kan vara KD , M eller SD anhängare , visionen är till  för alla oss. L finns inte då, och Annie har lärt sig skillnaden mellan 14 och 25 år. Kämpa inte bara här, ta röster från ett maktfullkomligt S .

Denny Karlsson


Stöd ProjektSanning och yttrandefriheten. Vi är tacksamma för stora såväl som små donationer.

Vi arbetar helt ideelt utan presstöd, reklamintäkter, låsta artiklar eller prenumerationer.

Varje donerad krona hjälper oss att kunna fortsätta vårt arbete.

SWISH: 0735 29 63 35

Paypal:

5 reaktion på “INSÄNDARE. Denny Karlsson: Många miljoner svenskar är nu övertygade om  regeringens totala kollaps.

 1. Ulf

  Rätt,vi måste stå upp för ett Sverige utan de lögner och falskspel som är S kännetecken.I vardagen skall vi bemöta alla falska visioner och löften från en krasande socialdemokrati och dess tentakler överallt i hela samhället. Den sk storhetstiden är förbi,Vårt Sverige raseras,vi och landet behöver se en ny soluppgång över vårt land och stolthet ,trygghet och framtidstro skall åter blomma upp.Men definitivt inte i S tappning.För Sveriges bästa och framtida överlevnad behövs ett annat robust och stabilt styre som har modet att bryta upp det sjuka och skapa ett annat samhälle.Om inte kommer landet att fullständigt krossas och raseras under alla socialdemokratiska tentakler.Höj rösten för ett annat Sverige i alla sammanhang.💪🏻💪🏻😏

  Svara
 2. Carl den 12

  DENNY👑

  DJ Carolus Rex: “Gott Mit Uns”🎶SABATON🎶för dom som önskar en framtid i Moder Swea🙏

  Svara
 3. Johan

  Har fortfarande bekanta, de är alla välmående svenska landsmän, som applåderar massinvandringen och fördömer och baktalar alla som kritiserar den.

  Svara
 4. Peter Nyborg

  Håller med dig fullständigt, har inga medel att hjälpa att hjälpa till just n, men eventuellt inom en snar framtid, hoppas du får många anhörare som läser vad du skriver

  Svara
 5. Ann-Christine Larsson

  SD är ett parti som har rusat ikapp Socialdemokraterna, och det är helt förståeligt.
  Men hur kan de som röstar på Socialdemokraterna göra det? Hur tänker dom?
  Är det ett sånt här samhälle dom vill ha?
  Följer dom inte med i press och media och förstår vad som händer i vårt samhälle.
  Det kanske inte bara är invandrare som ska utvisas även dom. Det är dom som förstört Sverige.

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *