Annie Lööf, var ska vi hitta dessa 80 000 som behövs inom vården?

Av | december 26, 2019

Här får man uppfattningen att Annie Lööf på fullt allvar tror att underskottet i vår välfärd (80 000 platser) endast kan lösas genom mer invandring: Var ska vi hitta dessa 80 000 som behövs inom vården, frågar Lööf Åkesson?

Hur många asyl-/anhörighetsinvandrare behöver Sverige ta emot, för att de 80 000 platserna skall kunna tillsättas av utrikes födda?

Hur många av de som kommer har rätt kompetens? 10%? 20 %? Om det rör sig om 30% så behöver Sverige ta emot upp emot 265 000, Om det däremot rör sig om 10%, så blir siffran 795 000…..plus de anhöriga som inte kan arbeta, av olika skäl. Ja, då har vi snart de 30 miljoner som Annie Lööf tidigare antytt att Sverige kan ta emot.

Jag ställer mig dessutom frågande till att Annie Lööf, trots all tillgänglig statisk och pågående kriser inom vården, visat att det i hög grad beror på att vi sagt emot för mycket människor. Människor som dessutom inte alls har den kompetens som hon säger behöver fyllas på.


Stöd ProjektSanning och yttrandefriheten. Vi är tacksamma för stora såväl som små donationer.

Vi arbetar helt ideelt utan presstöd, reklamintäkter, låsta artiklar eller prenumerationer.

Varje donerad krona hjälper oss att kunna fortsätta vårt arbete.

SWISH: 0735 29 63 35

Paypal:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *