Feghet leder oss inte framåt

Av | december 26, 2019

Sverige genomgår en kris. Det Sverige vi kände igen existerar i endast i vårt medvetande. Det Nya och alternativa landet som istället tagit plats har ingen trovärdighet. Det mångkulturella Sverige framstår mer och mer som ett problem snarare än som det fantastiska land som utlovades. 

Vi vet vad det beror på, men fortfarande vågar få säga det högt. Invandringen har sedan 2015 har ställt med stora och svåra problem, problem som lades ovanpå ett redan problemtyngt land. 

Alla borde vi hacka på vår usla demokrati. Alla borde vi skrika högt om hur våra korrupta politikerna blivit en elit som främjat sig från Folket. Alla borde sluta välja inkompetenta ledare. Hur kan man fortfarande tro på att dessa kunna lösa samtidens stora problem? 

Vänsterns antidemokrater tror fortfarande att väljare är lätta offer för deras manipulationer. Medierna tror ännu att det går att skrämma väljarna tillbaka in i fållan eller få samtliga politiker att hoppa på deras begäran. 

Det finns inget gemensamt samhällsprojekt. Hur mycket än vänstern säger att det gör det. Och om det fanns det, är det ändå inte det viktigaste. Vi är tillräckligt många idag som inte är det minsta intresserade av det djupt Sverigefientliga samhällsprojekt som regering och dess står för.

Vänstern har sagt upp all kontakt med verkligheten. Det vet vi genom hur de tänker. En del av deras lösningar är är förfärande. Till exempel har det hävdats att vi bör sluta föda barn för att rädda klimatet. Eller att vi ska bli kannibaler. Eller uppfattningen om att de som arbetar mot hedersförtryck drivs av antimuslimska fördomar. Eller att all kritik är högerns rasism och hat mot muslimer. Eller Vänsters slöjaktivism. Den som de döljer bakom påståenden som ”rätten till våra kroppar” som de sedan kopplar samman till rätten att bära slöja. Trots att slöjan är ett uttryck för kontroll över sexualitet och kvinnlighet. I sina värsta stunder skrivs broschyrer för dem som är gifta med ett barn. 

Vi behöver bara egentligen bara göra några få saker för att få någorlunda styr på Sverige igen. Vi måste återupprätta omsorgen om det egna, om det som är vår historia och identitet.  Och vi måste bryta med vänsterns djupt destruktiva samhällsprojekt. Och vi måste stoppa vänsterfeminismens inflytande i samhället. Och vi måste få ett stopp för ytterligare flyktingmottagning. Och vi måste börja skicka hem dem som inte har rätt att vara här.  

Det här håller såklart inte vänstern med om. Det är helt i sin ordning. Deras utopia gör jobbet åt oss. Det visar oss varje dag att Vi har rätt och De har fel. Det mångkulturella Sverige är ett självmordsprojekt där alla drabbas, oavsett vem du är eller varifrån du kommer. Få av oss mår bra i det Nya Sverige. 

Problemet med Sverige löser vi genom att rösta fram de politiska krafter som vill att Sverige hittar tillbaka till tryggheten och välfärden. Snart är det 2020. Nya tider väntar oss alltså. Förhoppningsvis kommer KD och M helt kasta av sig sin rädsla för att kallas både det ena och det andra och stå upp för det som verkligen gäller. Feghet leder oss inte framåt.


Stöd ProjektSanning och yttrandefriheten. Vi är tacksamma för stora såväl som små donationer.

Vi arbetar helt ideelt utan presstöd, reklamintäkter, låsta artiklar eller prenumerationer.

Varje donerad krona hjälper oss att kunna fortsätta vårt arbete.

SWISH: 0735 29 63 35

Paypal:

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *