Våldtäkt under juldagsnatten i Norrköping

Av | december 26, 2019

Under torsdagsnatten inträffade en händelse som än en gång visar att Sverige inte är det trygga och säkra land det en gång varit. Det handlar om en våldtäkt som polisen larmades till. Brottet ska ha inträffat utomhus i centrala Norrköping och den utsatta är en 20-årig kvinna. När polisen kom till platsen så spärrad de av den, samtidigt som kvinnan fördes till sjukhus för undersökning och vård. Polisen har även samlat in kvinnans kläder för teknisk bevistagning och nu under morgontimmarna har polisens tekniker anlänt till platsen för att undersöka den. Ännu så är ingen misstänkt eller gripen för detta dådet.

https://www.expressen.se/nyheter/valdtakt-i-norrkoping-omradet-avsparrat/

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *