Muslimska brödraskapets målmedvetenhet får god hjälp av våra bidrag

Av | december 27, 2019

© Kjell Nilsson Mäki i samarbete med Ledarsidorna.se®

Muslimska brödraskapet och den salafistiska miljön möts i området Brandkärr i Nyköping. Genom de statsbidrag och det kommunala föreningsbidrag som betalas ut möjliggörs den fortsatta religiösa radikaliseringen av stadsdelen.” skriver Johan Westerholm
Muslimska brödraskapet försöker på olika sätt föra fram en islamistisk agenda, inte bara i Sverige utan hela i västvärlden via våra demokratiska systemet. Och i det här spelar förstås statsbidragen och komunlal föreningsbidrag en stor roll. På den politiska agendan finns särlagstiftning för muslimer, muslimska skolor, könsseparation med mera. Och det är väl här det nya och Sveriges enda islamistiska parti, Nyans kommer spela en stor roll i framtiden. Det som knyter allt det här samman är politisk islam.
Sameh Egyptson, själv med rötter i Egypten, har berättat om hur han själv haft kontakt med medlemmar från det Muslimska brödraskapet som berättat för honom om hur de var med och påverkade politiken i Sverige och om “vår broder i försvarsutskottet”, vilket syftade på en moderat riksdagsledamot. Sameh Egyptson har beskrivit hur Muslimska brödraskapet jobbar målmedvetet för att infiltrera den svenska partipolitiken: “För oss som kommer från Mellanöstern är det här inte någon överraskning”, har han sagt.
Johan Westerholm fortsätter:
“En annan organsiation som kan kopplas till Muslimska brödraskapet i området är Nyköpings unga muslimer som ingår i Sveriges unga muslimers, SUM, struktur. Nyköpings unga muslimer fick samma år 60 000 kronor i föreningsbidrag. SUM förlorade rätten till statsbidrag i en dom i Stockholms kammarrätt tidigare i år då de inte levde upp till Myndigheten för ungdoms- och civilsamhällesfrågors demokrativillkor.”

Stöd ProjektSanning och yttrandefriheten. Vi är tacksamma för stora såväl som små donationer.

Vi arbetar helt ideelt utan presstöd, reklamintäkter, låsta artiklar eller prenumerationer.

Varje donerad krona hjälper oss att kunna fortsätta vårt arbete.

SWISH: 0735 29 63 35

Paypal:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *