PS Nyårshälsning 2019. Varför ska vi egentligen bo i Sverige?

| 28 december, 2019

Sverige har blivit ett land där djungelns lag gäller. Där vårt välstånd skänks bort till dem som aldrig tänker betala tillbaka eller ge tillbaka. Och ej heller vill eller behöver. 

Inte ens våra traditioner får vara ifred. Här ska allt suddas bort eller göras om så det passar radikalfeministernas agenda. Ett påhittat patriarkat används som vapen för att få igenom ena stolligheten efter den andra. 

Och våra surt förvärvade skattepengar används av skattefinansierade SVT för att sätta en julvärd i rutan som sliter ner svenska flaggan från granen. Fint budskap att sända ut till alla barn som satt som tända ljus framför TV-apparaten. Det ska börjas i tid minsann. Anti-demokrater, vänstern och islamisternas jublade förstås. #vadfanfårviförpengarna

Par som misshandlas och kidnappas, en julfest i en villa i angreps av beväpnade rånare. 20 festdeltagare blev rånade. Rena vilda västern. Åldringsvård som satsar på att spara pengar genom att låta gamla frysa. En växande bostadskö där den som stått tio år i kö får se sig nedflyttad eftersom “nyanlända” med ett “större behov” måste gå före. Skolor där våldet växer. Ett samhälle där barn rånas in på bara skinnet. En omvärld där flickor blir våldtagna på väg till skolan. En polis sm inte längre orkar. och politiker som ropar om mer humanism samtidigt som ett helt folk är på väg att duka under av alla orättvisor. 

En gång var vi ett fantastiskt land. Vi kan bli det igen. Vi behöver bara ta tillbaka landet från verklighetsfrånvända och oansvariga politiker. Det här är Sverige. Och det är vårt sedan många hundra år tillbaka. Våra förfäder har byggt det med blod, svett och tårar. 

Som Christopher Jarnvall skriver: Sverige är ingen utbytbar plattform. Sverige är historia, traditioner, förfäder, trygghet – vår plats på jorden. Det spelar ingen roll om vi har bott här i generationer eller har kommit hit på senare år: Den som arbetar och sliter och bygger på Sverige skall också ha rätt till en del av det. Men ingen annan! Övriga kan ta sitt pick och pack och resa någon annanstans. I förekommande fall även förpassas ur riket.

Det här får bli PS Nyårshälsning till er alla med hopp om ett starkt 2020 där vi visar att vi inte gett upp eller tänker ge upp Sverige. “Detta är vårt hus! Det är bättre att vi tar tillbaka det, slänger ut dem som inte är välkomna hos oss och städar upp efter aktivisterna och deras förödande experiment!”

NB Nyhetsbyrån


Stöd ProjektSanning och yttrandefriheten. Vi är tacksamma för stora såväl som små donationer.

Vi arbetar helt ideelt utan presstöd, reklamintäkter, låsta artiklar eller prenumerationer.

Varje donerad krona hjälper oss att kunna fortsätta vårt arbete.

SWISH: 0735 29 63 35

Paypal:

4 tankar på “PS Nyårshälsning 2019. Varför ska vi egentligen bo i Sverige?

 1. Christer

  2020 måste bli det år då vi slänger ut sossarna o vänstern en gång för alla för tid o evighet!. Sen får gärna SD Ta rodret ihop med partier som fattar o fattat allvarets situation i Sverige,nu skall vi en gång för alla ge alla pengar till skolor omsorg och pensionärer alla dom pengar som denna sjuka migrationspolitik kostat oss skattebetalare,så får vi snart ett fungerande land igen. PS polis o militär skall givet ochså ha stor del av kakan,så kanske dom en dag vill o vågar skjuta tillbaka ! Gott nytt år,Sverige

 2. Nilsson

  Jag ger upp och flyttar det finns ingen svensk som vill ta ansvar!

 3. Ulf

  Även på julafton måste propagandaministeriet Svt föraktfullt pissa på Sveriges flagga.Tyckte man att det var en lämplig och stämningsfull åtgärd kanske….Det får givetvis inte vara någon opolitisk julstämning inom den vänsterblivna sfären som svt utgör.Tror nog att de flesta skattebetalare ,som tvingats finansiera eländet,kände en verklig motbjudande avsmak för en sån manifestation.Det säger väl ändå allt om denna skamfläck och även om julvärdens och ledningens begåvningsnivå och deras förvridna syn på Sverige.Man blir ytterligt besviken och förbannad på hur förfallet måste markeras även på julaftonen.
  Svt kanske skulle sätta kameror på sina wc så kan man sända därifrån dygnet runt för att verkligen visa vad man tycker om vårt Sverige.Fullkomligt bottenlöst förakt för tittarna och för Sverige.Förmodligen finner vänster vänstern detta behagligt och helt i sin ordning……..?
  Bara i Sverige, bara i Sverige……..Vad skall man hitta på nästa julafton då……ambitionen att förstöra julstämningen även då saknas sannolikt inte och hur f n kan man tycka att detta skall sändas överhuvudtaget.Vämjeligt !!

 4. Kalle kanin

  Sossarna och mp. Måste ut ur riksdagen. Helst redan idag. Låt Jimmie Åkesson. Ta över. Gärna c och L, att dom också åker ut.

Kommentarer är stängda.