MALMÖ. Tre misstänka för bilrån och kidnappning greps av polis på Kirseberg i morse

| 30 december, 2019

Polisen larmades strax efter 05 i morse till en adress på Bulltofta där en man som blivit rånad på sin bil befann sig. När polisen kom fram visade det sig även att mannen blivit kidnappad och körd runt i Malmö i samband med bilrånet. Efter en kort stund lyckades polisen lokalisera bilen till en adress på Kirseberg.

Flertalet polispatruller dirigerades till adressen på Gerlachgatan där bilrånarna precis höll på att sätta falska registreringsskyltar på bilen. När bilrånrna såg polispatrullerna försökte de springande fly från platsen men hans upp och kunde gripas av polisen. I eller bilen fann polisen ett vapenliknande föremål som uppgavs ha använts vid rånet.

I nuläget är det oklart hur polisen rubricerar händelsen men sannolikt kommer det att landa på grovt rån alternativt människorov. Sannolikt anhölls den misstänkta rånartrion av åklagare under måndagen.

Pppress


Stöd ProjektSanning och yttrandefriheten. Vi är tacksamma för stora såväl som små donationer.

Vi arbetar helt ideelt utan presstöd, reklamintäkter, låsta artiklar eller prenumerationer.

Varje donerad krona hjälper oss att kunna fortsätta vårt arbete.

SWISH: 0735 29 63 35

Paypal: