Vad gör Greta konkret? Annat än gnäller och hotar?

| 30 december, 2019

“Vi kan inte släppa fenomenet Greta Thunberg. En litet tjej som värnar om miljön – i alla fall klimatet. En liten tös – med en stor PR-organisation och många aktivister bakom sig. Aktivister med en helt annan – illa dold – agenda än miljön. De avslöjades ordentligt i Madrid. Detta handlar om makt. Inget annat.”

Christopher Jarnvall

NB Nyhetsbyrån


Stöd ProjektSanning och yttrandefriheten. Vi är tacksamma för stora såväl som små donationer.

Vi arbetar helt ideelt utan presstöd, reklamintäkter, låsta artiklar eller prenumerationer.

Varje donerad krona hjälper oss att kunna fortsätta vårt arbete.

SWISH: 0735 29 63 35

Paypal:

1 En tanke på “Vad gör Greta konkret? Annat än gnäller och hotar?

 1. Mats Sundqvist

  Allt Greta säger är att vi ska lyssna på den etablerade vetenskapen och handla efter dess bästa råd. Greta står på 98% av de etablerade klimatforskarnas axlar och basunerar ut deras budskap. En uppmaning till industriledare, politiker och medmänniskor.

  “Klimatförnekarna” vill vi påminna att den process som driver klimatförändringarna är fristående från vädret. Vi, alla människor, ändrar jordens energibalans genom att elda fossila bränslen. Den värme som generats av dagens solinstrålning strålar i ständigt minskande grad ut från jorden på natten. Det handlar om grundläggande fysik.
  Lyssna gärna och lär av klimatforskaren och professorn Mikael Tjernström:
  https://sverigesradio.se/sida/avsnitt/1319469?programid=2071

  Slutligen, tills ni är övertygade, låt försiktighetsprincipen råda.

Kommentarer är stängda.