INSÄNDARE. Jack Nilsson: Kan ni begripa? Molotovcocktails. Detta är terror.

| 1 januari, 2020

På nyårsafton blev polisen i Araby attackerad av en grupp på femton personer som kastade molotovcocktails. Kan ni begripa? Molotovcocktails. Detta är terror. Som vanligt i detta land så är det knäpptyst – inte ett ljud från de styrande – någon som hört något i aktuellt? Självklart har du inte det.

Tänk dig om det hade varit några pursvenskar som attackerat polis och oskyldiga med molotovcocktails. Vi hade kunnat ta del av stora reportage – det hade tagit upp första sidan, din adress, skostorlek och vilka betyg du hade i sjuan. Varför gör då inte public service så när det handlar om killar i adidasbyxor? Fundera lite.

Jag hade ett fantastisk nyår och jag hade gärna gjort om det igen men där finns många som inte hade det och en del som inte kommer att få uppleva fler. Kroppar har hittats, våldtäkter, raketattacker, knivhuggningar, skottlossningar, överfall, rån, bränder och kaos. Detta nyår var tydligen extremt kaosartat.

Och jag är ledsen att behöva tugga om det men detta är bara början på mardrömmen.

Att beväpna sig med kunskap är idag ett måste och är också det bästa sättet för överlevnad – se till att engagera er för det kommer göra er resa lättare. Detta drabbar oss alla, även om du som sitter ute i en stuga ännu inte fått känna på det. Det kommer nå dig med tids nog!

Jack Nilsson

Svt


Stöd ProjektSanning och yttrandefriheten. Vi är tacksamma för stora såväl som små donationer.

Vi arbetar helt ideelt utan presstöd, reklamintäkter, låsta artiklar eller prenumerationer.

Varje donerad krona hjälper oss att kunna fortsätta vårt arbete.

SWISH: 0735 29 63 35

Paypal:

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •