Johan Hakelius: Håll i hatten, här kommer 2020

| 1 januari, 2020

Cirkulera. Här finns inget att se

“Ministrar och ledarskribenter låtsas att Januariavtalet är stabilt. Under 2020 kommer de att tvingas acceptera motsatsen.

Året som gick kunde han trampa vatten. Det blev inte värre än en och annan kallsup. Året som kommer blir annorlunda för Stefan Löfven. Han behöver ett grund att stå på.

Nästan vad som helst kan bli normalt, om bara tillräckligt många låtsas att det är det. Men låtsas man att gungfly är berggrund kommer man förr eller senare att tvingas erkänna att man sjunker. Vi har sett många exempel på den processen under de senaste åren. Färskast i minne är den grova kriminaliteten, skjutningarna och sprängningarna, som överraskat både statsminister och brottsförebyggande råd. Mest paffa av alla är de som har till uppgift att veta, som Sanna Rayman påpekar i dagens Expressen.”

Johan Hakelius

Läs i fokus


Stöd ProjektSanning och yttrandefriheten. Vi är tacksamma för stora såväl som små donationer.

Vi arbetar helt ideelt utan presstöd, reklamintäkter, låsta artiklar eller prenumerationer.

Varje donerad krona hjälper oss att kunna fortsätta vårt arbete.

SWISH: 0735 29 63 35

Paypal:

1 En tanke på “Johan Hakelius: Håll i hatten, här kommer 2020

  1. Frankieboy

    Troligen kommer det normala, som vi ser det, bli alltmer onormalt. Ytterligheter blir alltmer normaliserat. Vi har det alldeles, alldeles för bra idag. Men med all sannolikhet kommer det förändras. Visst skall man hjälpa behövande, men inte till den grad, att vi förlorar vår kultur och våra värderingar. Just nu är vi ute på hal is! Det är mer än klimatförändringen vi behöver oroa oss för.

Kommentarer är stängda.