Det är synd om dig Lena Mellin. Din desperation lyser igenom allt du skriver.

Lena Mellin, jag undrar när du ska inse att inget av det du skriver har något värde, inte ens då det handlar om positiva nyheter.

När du skriver, med anledning av att det går kraftigt uppåt för Åkesson och oppositionen, att det finns anledning för partierna bakom Januariavtalet att begrunda situationen, tänker jag på alla lögner du skrivit för att få väljarna att trilla in i ditt bås igen. 

Du har ljugit om invandringen. Alla minns vi din krönika om det läckta mejlet. I det läckta mejlet slog Magdalena Anderssons fast att det skulle krävas ”stora utgiftsminskningar” under nästa år för att klara av kostnaderna för flyktingmottagandet. Det försökte du få till att vara en konspiration genom att skriva: “Mejl från statssekreterare, ministrarnas närmaste medarbetare, läcker sällan eller aldrig ut. Man måste alltså fundera över varför just det här nådde utanför regeringskansliets brandvägg. För att skrämmas? För att medborgarna ska vänja sig vid tanken? Eller av något annat skäl? Det är svårt att tänka sig att godhet ligger bakom läckan. Närmare till hands ligger tanken att någon vill oroa. De flesta människor ogillar ovisshet och ovisshet föder rädsla. Och det eldar under främlingsfientlighet.”

https://www.aftonbladet.se/nyheter/kolumnister/a/BJzX1g/varfor-lacker-mejlet-for-att-nagon-vill-oroa

Du ville få alla tro att det var rasism att säga invandringen kostade mer än vad vi hade råd med. Helst ville du att alla kostnader skulle döljas genom att ingen pratade om dem. 

https://projektsanning.com/2019/09/26/skracksiffror-bara-97-000-valjare-skiljer-sd-fran-s/

Du har också ljugit om min man, Henrik. När han lutade sig mot vad norsk polis sa om relationen mellan invandring och våldtäkt, kallade du honom för en korkad människa. Du påstod dessutom att han ljög. Idag har du motbevisats tusenfalt gånger, men någon ursäkt från dig kan knappats Henrik förvänta sig. 

https://www.aftonbladet.se/kultur/a/1kRzKG/korkat-ronnquist

Likt en propagandaminister har du talat om “blodbad” och “hemska nyheter” när det kommer till SD och det stöd de får av väljarna. Syftet har förstås varit att tala om för alla som läser hur de bör förhålla sig till och förstå vilket parti SD är. 

Det är synd om dig Lena Mellin. Din desperation lyser igenom allt du skriver. Vad du aldrig tycks begripa är att vad du än ljugit ihop om har alla dina ansträngningar misslyckats. Därför har du ingen trovärdighet kvar, vad än du skriver om. Men kanske allra mest när det handlar om svensk politik. 

https://www.aftonbladet.se/nyheter/kolumnister/a/GG2PXm/kraftigt-uppat-for-akesson-och-oppositionen


Stöd ProjektSanning och yttrandefriheten. Vi är tacksamma för stora såväl som små donationer.

Vi arbetar helt ideelt utan presstöd, reklamintäkter, låsta artiklar eller prenumerationer.

Varje donerad krona hjälper oss att kunna fortsätta vårt arbete.

SWISH: 0735 29 63 35

Paypal:

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

1 En tanke på “Det är synd om dig Lena Mellin. Din desperation lyser igenom allt du skriver.

 1. Hans Johnsson

  Lena Melin skriver:
  “Fler saknar förtroende för Åkesson än de som har det”.
  Ska vara; Fler saknar förtroende för alla partiledare, än de som har det.
  Hon kunde också ha skrivit 7 av 10 saknar förtroende för statsministern än de som har det,
  men det glömde hon.
  Journalist?

  Svar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *