Alice Teodorescu Måwe (M): Det är farligt för borgerligheten att S försvagas

| 3 januari, 2020

”Vi har en väldigt stor integrationsskuld som jag tror kommer att definiera kommande decennier”, säger Alice Teodorescu Måwe (M). Foto: Lotta Härdelin

Alice Teodorescu Måwe blev inte känd för vänliga omdömen om Socialdemokraterna under sina år som ledarskribent.

Men i den nya rollen som moderat strateg vill hon se ett handslag med huvudmotståndaren i stora frågor som migrationen, klimatet, omställningen på arbetsmarknaden och skolan.

– Det möjliggör en långsiktighet och en överblickbarhet som politiken behöver, säger hon.

Dagens Nyheter


Stöd ProjektSanning och yttrandefriheten. Vi är tacksamma för stora såväl som små donationer.

Vi arbetar helt ideelt utan presstöd, reklamintäkter, låsta artiklar eller prenumerationer.

Varje donerad krona hjälper oss att kunna fortsätta vårt arbete.

SWISH: 0735 29 63 35

Paypal:

2 tankar på “Alice Teodorescu Måwe (M): Det är farligt för borgerligheten att S försvagas

  1. Denny Karlsson

    Alice Teodorescu Måwe bör hoppas på ett handslag med KD och SD istället. Som ny ” strateg” för M gör hon alldeles för tidigt ett sublimt eller illa dolt närmande till det röda S. Hur kan hon som verkar hyggligt begåvad och påläst och numer röstar på moderaterna får man förmoda, redan nu ge sig i kast med dylika idéer? . Jag förstår samförstånd, långsiktighet, men inte med de maktgalnaste parti Sverige någonsin sett. Alice inte med dom som driver det här landet mot segregering, kriminalitet, Sverigefientlighet och faktiskt föga bryr sig om de traditioner du vurmade för starkt bara för några dagar sedan. Dom som har styrt ett land vars befolkning blivit slavar under en 70 år frenetisk propaganda. En fullständig opålitlig politisk partner, har du inte sett det? Sverige har i modern tid aldrig haft ett egentligt alternativ till Sosse väldets enorma makt. Det måste förklaras historiskt och jag vill eventuellt återkomma om det. Med andra ord har vi de senaste 100 åren inget annat facit än Sossemakt, i stort sätt! Reinfeldt blir ngn slags gåta, röstade han på moderaterna? Jag säger att med en ngt mer konservativ hållning kunde vi sett ett ännu mkt bättre Sverige. För S har Sverige aldrig varit nr ett, det är underordnat ett numer korrupt FN och internationella överenskommelser bara ett fåtal länder håller sig till. Sverige står med två miljoner invandrare sedan ca 2000. De senaste årens muslimska majoritetsinvandring är total katastrof. Det ser ju alla utan S partiet. Det tro sjutton att människor från Italien Tjeckoslovakien, Ungern, Finland för att ta några exempel från 50,60 och 70 tal integrerades betydligt snabbare, bättre, effektivare utan ett hav av bidrag , dom är mer lika oss, dom kämpade, dom jobbade. Dom brände inga bilar Alice , dom mördade inte mer än andra sjuka svenskar, dom rånade inte våra ungdomar och förnedrade dom, dom utbildade inte bidragskriminella, och dom våldtog inte kvinnor mer än vanliga svenskar. Dom hade inte gudar som Inte accepterade andra gudar. Det parti som har största ansvaret för denna galna utveckling är maktberoende Sossar och ni moderater är ju inte helt oskyldiga heller. Är det det partiet du vill ta i hand med om en del viktiga frågor? Är du så naiv att Sossar vill ta i hand med en moderat? Hur långsiktigt låter det? Det finns en historisk enorm möjlighet att bryta en S dominans som varat en evighet i detta land. Det håller nu på att förgöra, splittra och söndra vårt älskade Sverige. Tar inte ni moderater en annan väg än att samarbeta med S, förlorar ni trovärdighet. S bryr sig inte om sådana ord så länge dom sitter på makten. Konstigt ni aldrig lär er. Ceasar sa enligt sägen ” även du min Brutus” Det kan du och ditt parti fundera över. Du verkar flörta lite vagt, försynt med fienden. Det gick inget vidare för Brutus efter hans delaktighet i mordet på Ceasar. Jag återkommer gärna om historien om Sverige, däri hittar vi många svar. Sosse röda partiet har varit egna adelsmän i Sverige alldeles för länge och vi har deras kulturadel och samhällsstruktur som döljer tex brottsstatistik, och andra sanna saker för oss. Jag misstror djupt deras avsikter. Dom värnar INTE om detta lands nuvarande medborgare säkerhet eller trygghet. Ett ex är extremt störande för mig: 8000 fall av våldtäkter sker vad vi VET varje år, det är en extrem ökning. Det är då 8000 tusen unga ( oftast) kvinnor som får sina underliv uppfläckta av as. Det priset betalar S partiet för att behålla ett sjukt maktberoende. Det är det partiet du vill ta i handen om migration, skolor mm? Vad hände med dig från journalist till M strateg? Kom tillbaka till ett sunt förnuft. Nej!! Sverige behöver inte ett stark Socialdemokratiskt parti. I övrigt är du ju klok.

  2. Tomas

    Alice tidigare åsikter får Djingis k,Khan att framstå så
    Om pissliberal. Det är väl tveksamt om hon ändrar sid nu

Kommentarer är stängda.