Johan Westerholm: Dagens Arena normaliserar antisemitismen inom Socialdemokraterna

| 3 januari, 2020

Copyright Kjell Nilsson Mäki i samarbete med Ledarsidorna.se

Dagens Arena bekräftar de antisemitiska grunddragen i organisationen då de publicerar en essä av krönikören Lisa Bjurwald. Dagens Arena  visar sig inte bara vara en möjliggörare för en normalisering av antisemitismen inom socialdemokraterna utan även i alla högsta grad utgöra en del av det antisemitiska klustret i Sverige.

Johan Westerholm

Ledarsidorna


Stöd ProjektSanning och yttrandefriheten. Vi är tacksamma för stora såväl som små donationer.

Vi arbetar helt ideelt utan presstöd, reklamintäkter, låsta artiklar eller prenumerationer.

Varje donerad krona hjälper oss att kunna fortsätta vårt arbete.

SWISH: 0735 29 63 35

Paypal:

1 En tanke på “Johan Westerholm: Dagens Arena normaliserar antisemitismen inom Socialdemokraterna

  1. Ulf

    Det gäller för Bidrag(S)partiet att hålla sina importerade kärnväljare nöjda med synen på judar,speciellt i Malmö ,men även i hela övriga Sverige.Hydran Socialdemokraterna lägger sina tentakler och huvuden i den skål som ger mest makt.Det har blivit ett avskyvärt parti som verkar tycka att sveriges befolkning skall bytas ut så fort som möjligt.Stalinisterna i V och miljötokarna samt C svikarna applåderar glatt L bara hänger med…Vilket inkompetent sällskap men alla tillhör Löfvens och S anhang.” Nu gör vi inom regeringen Sverige ännu bättre ” vill man bara påminna om,är svenskarna helt blåsta som inte ser vad som sker med vårt eget land……..?Verkligen häpnadsväckande !

Kommentarer är stängda.