Johan Westerholm: Imorgon börjar jag crowdfunda för “Islamismen i Sverige” genom att publicera ett provkapitel på Ledarsidorna.se

| 3 januari, 2020

Boken är nämligen helt klar och går i tryck på tisdag. Men din hjälp kommer behövas nu i slutspurten vilket jag beskriver i morgondagens artikel.

För resan har faktiskt bara börjat. Men ditt bidrag fram till releasen innebär även att du får något för det.

Förutom de experter jag har haft med mig har jag även anlitat några referensläsare. En sådan är integrationspolisen i Göteborg, Ulf Boström. Ulf har mer än tio års erfarenhet av att arbeta i islamistiska miljöer, bland annat kring den radikala moskén i Angered och skriver följande om boken:

“Lär dig skillnaden mellan muslimer och islamister:
Alla muslimer är inte islamister, men alla islamister är muslimer. Den kunskapen räcker långt.” skriver Johan Westerholm.

Det är bra om du läser boken Islamismen i Sverige.
Och den som lite noggrannare studerar innehållet i boken förstår vad som håller på att hända i Sverige, och det är betydligt bättre.

Islamismen i Sverige ger en insiktsfull förklaring till islamismens tankegods, och hur utvecklingen och utbredningen av Muslimska brödraskapet i Sverige blivit möjlig under det senaste decenniet.

De flesta svenskar är ovetande om islamismens samhällsfarliga verksamhet. Särskilt stor är okunnigheten om islamismen hos invandrade och inhemska aktörer.
Medborgarna har hållits ovetande om islamismens etablerering i offentlig verksamhet.

Den svenska demokratins brist på reaktion inför islamismen påminner om hur djurarterna på Galapagos reagerade när människorna först gick i land på ögruppen.
Djuren reagerade som att alla som kom till ön var ofarliga precis som de gjort under miljoner år. De hade inget annat förhållningssätt.

I Sverige måste alla medborgare ingå i det konsensus som säger att alla muslimer som bor i landet är demokratiska och därmed ofarliga eftersom vi tillämpar demokrati här. Sekulära och troende – judar, kristna, muslimer, sikher, buddhister eller hinduer – vill leva i en demokrati. Men de medborgare som motverkar islamismens version av “demokrati”, blir allt mer utsatta. Samhällets företrädare som ska ansvara för att skydda och upprätthålla demokratin, har istället bjudit in islamismen – en icke-demokratisk rörelse – på alla nivåer i det svenska samhället.

I Islamismen i Sverige förklaras och bevisas det att en viss procent av muslimerna är islamister, och att islamism är samhällsfarligt.

Ulf Boström
Integrationspolis, Göteborg”

Ledarsidorna


Stöd ProjektSanning och yttrandefriheten. Vi är tacksamma för stora såväl som små donationer.

Vi arbetar helt ideelt utan presstöd, reklamintäkter, låsta artiklar eller prenumerationer.

Varje donerad krona hjälper oss att kunna fortsätta vårt arbete.

SWISH: 0735 29 63 35

Paypal: