Toppgeneral från Iran dödad i raketattack

| 3 januari, 2020

Så såg det ut på flygplatsen i Bagdad efter attacken.

“Minst åtta personer dödades när raketer besköt fordon vid Bagdads internationella flygplats. En av de döda är Qasem Soleimani, en av Irans främsta makthavare enligt CNBC.

Pentagon har nu bekräftat att USA:s militär låg bakom attacken som dödade Qasem Soleimani – samtidigt som ambassaden i Bagdad uppmanat amerikanska invånare att lämna Irak omedelbart.

Nu varnar Iran för att man ska utkräva ”en kraftfull hämnd på USA”.”

Expressen


Stöd ProjektSanning och yttrandefriheten. Vi är tacksamma för stora såväl som små donationer.

Vi arbetar helt ideelt utan presstöd, reklamintäkter, låsta artiklar eller prenumerationer.

Varje donerad krona hjälper oss att kunna fortsätta vårt arbete.

SWISH: 0735 29 63 35

Paypal:

2 tankar på “Toppgeneral från Iran dödad i raketattack

  1. Ulf

    Well done mister President ! De mord och provokationer som Iran utfört får ett svar.Tokvänstern går givetvis i spinn och Greider och Lindberg vrider sig i vilket ben som de skall stå på…..givetvis det tokvänstra.Tur att vi har USA som sköter dessa problem ……Fega lallande Svenskar har ingen roll här.Vi behöver President Trump även i Sverige så skulle många problem lösas.! Hårt mot Hårt är enda språket som gäller eller öga för öga tand för tand som det står i Bibeln. Även i Sverige??.??????God bless America and President Trump.

  2. Ulf

    Nu snurrar vänster vänstern i alla nyhetskanaler som vanligt yra i hönshjärnorna i vänsterns Sverige.Döda inte amerikaner om ni själva inte är beredda på att dödas. Tämligen enkelt om man inte är svagbegåvad…….Eller vänster fanatiker.
    Respekt till president Trump ????Well done.Att vänster gnälla är enkelt men att agera kräver faktiskt mod……okänt förstås i vänster vänstern om man inte anser att Stalins mord på 40 miljoner var modigt……?????

Kommentarer är stängda.