Christopher Jarnvall: Sverige har blivit ett migrationspolitiskt experiment i kaos

| 5 januari, 2020

“Under många år fanns varnande röster – utan att någon lyssnade. Varningsklockorna avfärdades som ’bruna’, ’rasistiska’ eller ’främlingsfientliga’. Nu har varningsrösterna fått rätt. Sverige är ett land i begynnande kaos, som inte klarar mer av den massinvandring vi hittills sett.

Invandring utan ekonomisk och social integration leder visserligen till ökad BNP, men det sociala priset blir högt.’ Det skriver nationalekonomerna Assar Lindbeck och Mats Persson vid Stockholms universitet på DN-debatt.”

Christopher Jarnvall

NB Nyhetsbyrån


Stöd ProjektSanning och yttrandefriheten. Vi är tacksamma för stora såväl som små donationer.

Vi arbetar helt ideelt utan presstöd, reklamintäkter, låsta artiklar eller prenumerationer.

Varje donerad krona hjälper oss att kunna fortsätta vårt arbete.

SWISH: 0735 29 63 35

Paypal: