Ann Heberlein: 10-talet var amatörernas glada afton i spalterna

| 7 januari, 2020

“10-talet var årtiondet då de riktiga amatörerna höll låda. Dåligt pålästa, men beväpnade till tänderna med åsikter om allt från Sverigedemokraterna till klimat, trafik, idrott eller brottsstatistik, tog åsiktsmaskiner över och spred sitt substanslösa tyckande i spalterna. Låt 20-talet bli ett årtionde där kunskap värderas högre, skriver Ann Heberlein.”

Nyheter Idag


Stöd ProjektSanning och yttrandefriheten. Vi är tacksamma för stora såväl som små donationer.

Vi arbetar helt ideelt utan presstöd, reklamintäkter, låsta artiklar eller prenumerationer.

Varje donerad krona hjälper oss att kunna fortsätta vårt arbete.

SWISH: 0735 29 63 35

Paypal:

4 tankar på “Ann Heberlein: 10-talet var amatörernas glada afton i spalterna

 1. Nils-Åke

  Avser du Rebecka W. Uvell, J
  Lamotte och andra sms-tiggare?

 2. Tomas

  Hej Ann
  Menar Du att du tänker sluta publicera för Du kan väl inte mena att etikutbildningen ger Dig kompetens i

 3. Frankieboy

  Hej! Har ej följt detta forum någon längre tid, men det är ju alltid intressant med olika åsikter och debatter. Att folk som inte känner varandra kan debattera och framföra sina tankar offentligt i mobilen är väl bra. Vet ej om det är fejk eller arrangerat, men det återkommer någon hela tiden som verkar ha fått näringsfattig modersmjölk. Han kallar sig Tomas..Snälla, vi lever ju alla på samma planet. Sunt förnuft är inte att förakta! Sluta hata,börja prata!

  1. Henrik Lilja Postförfattare

   Tack för din kommentar och ditt intresse i PS. Vi är väldigt medvetna om att en person som heter Tomas skriver en del kommentarer som kan uppfattas väldigt märkliga. Han är inte fejk och det är inte vi i PS som ligger bakom. Eftersom vi i PS vill låta alla få göra sig hörda godkänner vi hans kommentarer. Skulle det förekomma hot eller förtal kommer vi självklart agera.

   Vi får hoppas att han tar till sig av din kommentar.

Kommentarer är stängda.