Carolin Dahlman: Nej till ”gratis” blöjor – gratisekonomier går inte ihop

| 7 januari, 2020

Foto: PONTUS LUNDAHL / TT

“Om kommunernas budgetar ska räcka till viktiga kärnuppgifter utan att vi landar på hundraprocentiga skattenivåer måste fler själva börja stå för sina vardagskostnader. Att skattebetalarna ska betala för barns blöjor i förskolan är fel på alla sätt och vis.

Enligt ett beslut i Högsta förvaltningsdomstolen som kom strax innan jul kommer skattebetalarna att tvingas betala för blöjor i förskolan framöver, då dessa ska ingå i den redan väldigt låga förskoleavgiften.”

Carolin Dahlman

Läs ledaren här


Stöd ProjektSanning och yttrandefriheten. Vi är tacksamma för stora såväl som små donationer.

Vi arbetar helt ideelt utan presstöd, reklamintäkter, låsta artiklar eller prenumerationer.

Varje donerad krona hjälper oss att kunna fortsätta vårt arbete.

SWISH: 0735 29 63 35

Paypal: