Joakim Lamotte: Låt oss byta jobb Morgan Johansson. Antar du utmaningen?

| 7 januari, 2020

Att Sveriges justitie- och migrationsminister, Morgan Johansson, lägger sin tid på att sprida trams om mig från slasksajter och avdankade skådisar på sociala medier är anmärkningsvärt.

Man kan tycka att han borde ha fullt upp med att hantera gängkrig, mord, sprängningar, ungdomsrån, attacker mot blåljuspersonal och upplopp i våra förorter.

Men han är väl förmodligen en av dem som inte gillar det jag visar upp i mina livesändningar. När sanningen svider för mycket är det som bekant lättare att skjuta budbäraren än att hantera de verkliga problemen.

Mitt svar till Morgan Johansson är att om han hade skött sitt jobb så hade jag inte behövt göra mitt jobb. Det vi ser i mina reportage är ett direkt resultat av hans partis politik.

Jag förstår ärligt talat inte hur du Morgan Johansson och dina kollegor kan ha tillåtit den utveckling vi fått i Sverige. Hur ni står ut med er själva är en gåta.

Men uppenbarligen anser du Morgan Johansson att mitt jobb inte duger, precis som jag anser att dina insatser är under all kritik. Jag har därför ett förslag till dig.

Låt oss byta jobb.

Jag lovar att städa upp efter dig och ställa till rätta det kaos du skapat. Med mig som justitieminister lovar jag att lösa problemen innan nästa mandatperiod.

Under tiden kan du få göra vad du vill, som exempelvis sitta på Twitter och sprida trams.

Antar du utmaningen Morgan Johansson?

Dela gärna!

Joakim Lamotte på Facebook


Stöd ProjektSanning och yttrandefriheten. Vi är tacksamma för stora såväl som små donationer.

Vi arbetar helt ideelt utan presstöd, reklamintäkter, låsta artiklar eller prenumerationer.

Varje donerad krona hjälper oss att kunna fortsätta vårt arbete.

SWISH: 0735 29 63 35

Paypal:

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

3 tankar på “Joakim Lamotte: Låt oss byta jobb Morgan Johansson. Antar du utmaningen?

 1. M

  Hej , ja Lamotte är en riktig hjälte och det han nu beskrivit om Morgan “jättebebisen och storlögnaren” Johansson är klockrent.
  Hur fan kan M.J stå och blåljuga i riksdagen att det är mindre risk att idag är en mindre risk att bli skjuten i SE än det var för 30 år sedan ???
  Jo det kan han tacka Justitiedepartementets ( där han själv är ansvarig) underbolag BRÅ som nu äntligen blev granskade och visade ett sådant fusk , som alla redan vetat…

  Snälla Ni., fortsätt och granska påföljden nogrannt om det Linköpings universitets forskare och fd. elever nu berättar om lögnerna BRÅ i årtionden har framlagt…
  SANNINGEN ska fram !!!

 2. Tomas

  Hej Joskim
  Gör den allra största delen av Sveriges befolkning nöjda. Ta tillbaka Din såkallde utmsning.Som Du vet har Du inte tillgång till ett acceptabelt omdöme.7

  1. Anna Norberg

   Tomas är urtypen för vänsterliberala på nätet. Aldrig en reaktion på sakfrågan. Aldrig händer det. Endast hån, hat och personangrepp kan man komma med. De har inga svar så det blir logiskt iofs. Adjektivgrupperna som förnekar våld, rån och våldtäkter. Gäng som styr köpcentrum mm finns inte enligt dessa.

Kommentarer är stängda.