Om Löfven ändå bara kunde sluta

| 9 januari, 2020

Nu går vi äntligen in i 2020. Det är dags för nya löften. Nya löften Stefan Löfven ska bryta. Det vet vi, för det spelar nästan ingen roll vad det handlat om för löften; kommer de från Löfven så kan man vara säker på att de bryts. 

Ta bara migrationspolitiken, man vet aldrig vad herr Löfven står. Ena dagen är det inga murar som ska byggas nästa dag ska de byggas för att strama upp invandringen. Och när Löfven vill visa väljarna att han fattar, ja då låter han Olle Thorell skriva en debattartikel i AB som gör gällande att S förstår att invandringen ska vara stram. Ett löfte som så fort det uttalats omvandlas till en stående lögn från S sida. 

Och så det vanliga hatet och skitpratandet om SD. Tänk om dessa två herrar ändå kunde ta sig tid att läsa på lite, om inte annat inse vikten av att respektera väljarna. I stället kommer Löfven och S-märkta politiker som Thorell fortsätta förgifta det politiska samtalet, “som gör väljare till endimensionella korkade nickedockor och som förgiftar debattklimatet.”

https://www.aftonbladet.se/debatt/a/70Mv1W/s-gor-nagot-om-ni-vill-begransa-migrationen

Jag vågar knappt tänka på vad Löfven och socialdemokrater Thorell ska lova under 2020. Vi är redan i ett katastrofalt läge på grund av S-märkta politikers löften. Det finns egentligen bara ett löfte de håller, och det är att invandringen i humanismens namn får kosta hur mycket som helst. S politiska idé bygger på löftet om en bättre värld, inte nödvändigtvis en bättre värld för alla.  

Jag håller med Ebba Busch Thor när hon skriver: “Egentligen är det bara ett enda löfte man skulle vilja höra från Stefan Löfven. Och det är löftet att han inte ska lova något mer. För varje gång Stefan Löfven lovar något, så blir det bara sämre.”

https://www.expressen.se/debatt/har-arloftet-som-lofveninte-kan-halla/

Och jag hoppas innerligt att Ebba Busch Thor löfte 2020 att försöka byta ut Stefan Löfven, blir en sanning. Sverige måste få en ny regering och en ny statsminister.

Replik från SD om invandringen till Sverige


Stöd ProjektSanning och yttrandefriheten. Vi är tacksamma för stora såväl som små donationer.

Vi arbetar helt ideelt utan presstöd, reklamintäkter, låsta artiklar eller prenumerationer.

Varje donerad krona hjälper oss att kunna fortsätta vårt arbete.

SWISH: 0735 29 63 35

Paypal:

4 tankar på “Om Löfven ändå bara kunde sluta

 1. Denny Karlsson

  Strategiskt är det bra om han är kvar så länge som möjligt. Vore bra om han fortsätter prata smörja, eller inget alls. Det är samma sak. Utmaningen framöver är att samtliga partier utan SD måste förstå att dom måste gå igenom en ideologiskt renovering. Vi måste få modiga politiker och ett modigt folk. Ideologi är ju ngt man skall tro på som moraliska och etiska riktlinjer och värderingar, vad jag förstår. Partierna ligger inte hästlängder ifrån varandra ( ok vänstern är ute och seglar) så ideologier är fina, bra verkar det som, eller? Om vi nu ponerar att Socialdemokraterna står för solidaritet, demokrati, fred på jorden och jämlikhet är det väl jättebra! Deras gigantiska misstag är att dom glömde Sverige i sin förtvivlade globaliseringsambition, eller rättare sagt söndrar med ett historiskt ( kommer det att visa sig) misslyckat folkvandringsexpriment , till ett förut fungerande land ( innan 2000) med import av ojämlikhet, osolidariska människor med odemokratiskt förflutet som har krig i sina länder pga av rasåtskillnadskonflikter/ landkonflikter och brist på samsyn av/i samma religösa tro. Dessa olikheter/krig är givetvis USA fel, även under de 3600 år USA inte existerade. Dessa människor hatar dessutom den judiska staten Israel, vilket ställer till det rätt ordentligt för oss svenskar som kan historien. Vi får tack vare Sossarna och de som invandrar hit ta att vi nu också hatar judar internationellt, vilket givetvis är fullständigt galet. Man kan ju då fråga sig om ett alltid levande sunt förnuft slår alla ideologier hela tiden. Jag menar att en i det här fallet Sosseideologi begår ngn typ av förädderi mot sitt egna folk och land. Med det hoppas jag alla partier tar sig ett dopp i reningsbadet och tar sig en funderare på om inte ett situationsbaserat ledarskap som styrs med sunt förnuft, istället för herrejesus gamla ideologier är mkt bättre och modernare. Politiskt Sunt förnuft skall vara dagsfärskt om så krävs, det skall komma i grupp då situationen kräver, och skall vara en av väljarnas vilja . De besluten skall grunda sig i vad det röstande folket sagt, inte ett hopjox av köpta legoknektar som säljer sig billigt för några ynka framgångar och bilda falska mandat med förlegade, totalt handlingsförlamade maktberoende partier, som glömde sitt folk. Sunt förnuft beslut kan mkt väl vara långsiktiga, moraliska och etiska, det behövs i vissa frågor. Men om ngt händer som snabbt behöver ändras och justeras, kan man inte läsa i en gammal lagbok som stelnat i sitt eget papper. Då får man ändra lagar, bryta horribla överenskommelser, även internationella. Det är ju bara vi i Sverige som följer en del av dom till ett pris som gör vårt land fattigt, otryggt, korrupt, kriminellt, och glömmer vi som bor här, våra barn, våra föräldrar , och våra förfäder. Globaliserings sossar pinkar på våra värderingar, vår kultur, våra traditioner. De välkomnar tillbaka IS terrorister, som får försörjningsstöd, men straffar mig benhårt, om jag missar betala restskatten i två dagar. Dom låter grova brottslingar med terrordomar gå fria?! Dom låter bli utvisa brottslingar med Klan dokument?! Dom låter mina döttrar som har kvälls/ nattjobb inom blåljussektorn bli kallade horor. Min morsa är dement, hennes matsedel hade fått landets fångar att svälta ihjäl. Vad sägs om ett byte en vecka. Mord och galenskap varje dag. Ni som tar över, tänk om, tänk nytt, titta inte i gamla ideologi dokument och gör INTE samma misstag som Det förödande S partiet åstadkommit. Det hjälper inte flyktingar, dom skall hjälpas på plats. Om Sverige skall kunna överleva är det väl förträffligt om vi som betalar för kalaset kan gå trygga till jobbet, veta att vuxna barn kan göra sitt utan att sätta livet på spel. Hur skall vi och våra företag kunna betala i framtiden? S slår undan benen på oss som måste stå. Är det ngn vettig som förstår vad dom gör? I sin vånda få internationell berömmelse, blir dom rasister mot sitt egna folk. Jag hoppas de kommer att lagligt ställas mot väggen och ta sitt ansvar. Ett ord dom bara kräver av skattebetalarna nu och i evinnerliga tider. Låt framtidens Sverige aldrig mer någonsin se dom eller MP i en regeringsställning. Vi skall aldrig hata, ngn . Vi kan dock hata resultatet av en katastrofpolitik, det gör 10 000 våldtagna unga kvinnor, en del av dom är förstörda för all framtid. Ni borgare bör tvätta byken efter några svåra vikarie år, när ni fick kaptensbindeln, den hade samma färg som dom innan. Titta på havet och titta på himlens färger , där skall ni vara med oss väljare. Inte titta på de fallna röda höstlöven. Lyssna på väljarna, inte på gamla doktriner, inte på EU som gladeligen tar vårt härliga nettobidrag, men ger småsmulor tillbaka. Hjälp om vi kan, men inte stjälp oss själva. Inte hata, inga rasistiska undertoner. Men till skillnad mot S förväntar jag mig ledare som förstår att den främsta uppgift dom har är Sverige, dess medborgares säkerhet och trygghet. Det går utmärkt att vara solidarisk med andra utan att ta död på egna landet. Låt folk ta ansvar, kräv motprestationer, stoppa omedelbart invandringen, minimalt med kvotflyktingar. Samt för fanken låt människor ta konsekvenser av ett kriminellt och brottsligt liv. Sluta förnedra oss och vårt land. Det har S gjort tillsammans med MP länge nog. Kanske kan vi hoppas på ett nyval, nen jag tror både C och L är för fega. I övrigt är det nog bra så länge Löven hänger kvar, han gör nytta för oss varje dag.

 2. Ole

  All denna smutskastning på partiernas historia är barnsligt det som hände för 75 år sedan hade kanske en förklaring men vi lever i nutid så försök att vakna upp och gör Sverige till ett bra land att leva i

 3. Tomas

  Så pratar en representant för ett parti vars egna väljare inte vill ha partiet i regeringsställning

 4. Berra Fors

  Helt sjukt att denna notoriska lögnare får fortsätta hålla på att förstöra Sverige. Inget som Stefan Löven säger är sanning. Han har absolut ingen verklighetsuppfattning alls. Typiska symptomer för mytomaner och psykopater.

Kommentarer är stängda.