Hanif Bali: “Var är Löfven när Iran mördat våra medborgare?””

| 10 januari, 2020

“Justin Trudeu har fördömt den Iranska attacken som mördade 68 av hans medborgare och Irans försvårande av utredning. Var är Löfven när Iran mördat våra medborgare?”

Ja var är han? varje gång något riktigt allvarligt händer tycks han göra allt för att gömma sig. Men det kanske förhåller sig med Löfven precis som med andra: “Observera alla de som tog till orda mot Ekeroth om dödsoffrens svenskhet, men som nu tiger. Hade de varit lika tysta om det varit pursvenskar som blivit kallblodigt mördade av en regim regeringen smörjde kråset för nyligen?”

“Samtidigt som Iran undanhåller och försvårar utredningen ringer alltså Ann Linde upp Iran och ger kondoleanser till dem? Vi vill ha korten på bordet – inte fortsatt krälande.”

“Som jag tidigare sagt, de skiter i invandrare egentligen. För dem är invandrare bara ett verktyg för att signalera sin egen förträfflighet. De mördade svenskiranierna dög enbart som verktyg för att dunka på SD. Nu, not so much.”

Hanif Bali på twitter


Stöd ProjektSanning och yttrandefriheten. Vi är tacksamma för stora såväl som små donationer.

Vi arbetar helt ideelt utan presstöd, reklamintäkter, låsta artiklar eller prenumerationer.

Varje donerad krona hjälper oss att kunna fortsätta vårt arbete.

SWISH: 0735 29 63 35

Paypal:

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
Författare: Madeleine Lilja

, vår ledarskribent med Magisterexamen inom media och kommunikations-vetare, samt forskarutbildning inom journalistik, 280 hp

4 tankar på “Hanif Bali: “Var är Löfven när Iran mördat våra medborgare?””

 1. Ingvar

  Svenska regeringen vill väl skicka ner folk från BRÅ för att mörklägga.Fattar inte varför sossarna kryper för diktaturer de gillar ju Kina och saudiarabien med Palestina skickar de ju massor med skattepengar till också

 2. Sven

  Du har alla rätt i vad du skriver . Socialdemokraterna har alltid tyckt om diktaturer och har det i blodet….. Så långt jag kommer ihåg så redan på Palmes till reste han till Cuba och hyllade Fidel Castro…… Någon demokrati finns inte i landet blåögda , har nog aldrig funnits , utan vi har och har levt i en demokratur…… Redan Willhem Moberg skrev om det…….

  1. Tommy Nordström

   Vilket land lever du i?
   Det kan absolut inte vara Sverige!

 3. Tommy Nordström

  Vilket land lever du i?
  Det kan absolut inte vara Sverige!

Kommentarer är stängda.