Regeringens ohederlighet är så obesvärad

| 10 januari, 2020

Den nuvarande regeringen är en styggelse. Detta har påtalats och uppmärksammats många gånger av olika opinionsbildare, men när Ivar Arpi påpekade det i en TV-sändning förklarade Morgan Johansson det som ett hot mot vår demokrati. Lite som att säga, den som inte är med oss är ett hot. 

Morgan Johansson är inte den enda rödgröna politiker som tänker så. De rödgröna har sedan Stefan Löfven blev statsminster, sällan sakligt bemött kritik riktat mot dem. 

Morgan Johansson är uppblåst av sin egen förträfflighet och ger ständigt väljarföraktet ett ansikte. I början på 2019 sa Johansson att det var hög tid att svensk migrationspolitik blir generös igen. Det akuta skedet efter 2015 svängdörrspolitik var enligt honom över. De hade enligt Johansson återtagit kontrollen. Det var en lögn. Och är ännu en lögn. 

När Morgan Johansson eller hans chef Stefan Löfven  säger att invandringen strypts syftar de på antalet asylsökande. Vad de alltid utelämnar är den verkliga invandringen. Den som gör att Sverige sticker ut: anhörig- och arbetskraftsinvandringen. De låtsas helt enkelt inte om det som hände 2015 samtidigt som de fallit till föga för MP:s invandringspolitik och öppnat upp för invandringen igen. 

Morgan Johansson är mycket obehaglig som politiker, men det är även Stefan Löfven, Annie Lööf, Isabella Lövin och många fler bland de rödgröna. Utan en min tar de sig rättigheter man endast finner hos diktaturer. De leker envåldshärskare och kommer undan med det. 

Deras ohederlighet är så obesvärad. Invandringen har inte stryps. Bostadskrisen är inte under kontroll. Inte heller den grova brottsligheten, jihadisthotet, radikaliseringriskerna, hederskulturen, våldtäkterna, inte ens gränserna är under kontroll. Sedan har vi  lärarbristen, sjuksköterskebristen, socialarbetarbristen, polisbristen – ingenting är under kontroll. Ändå får de upprepat hävda att de återtagit kontrollen. 

De rödgröna gör som de alltid gjort. De ljuger och riktar om fokus. De håller brandtal om högerextremismen och låter väljarna förstå att om det inte vore för deras skulle stöveltrampen eka på våra gator. Och för det ska vi tacka dem. De har ju i princip räddat landet och vår demokrati. 

I själva verket är det tvärtom. Det är politiker som Morgan Johansson, Stefan Löfven, Isabella Lövin, Annie Lööf m.fl. som inte respekterar väljarna eller vår demokrati. De ger väljarföraktet ett ansikte. De är så nöjda och avspända – vilket man kan förstå. Har några politiker eller någon regering haft det bättre? De kommer ju undan med precis allt. Det är fritt fram att ljuga och att bryta vallöften. Vare sig ministrar eller statsminster behöver ta ansvar för följderna av sina handlingar. 

Omni


Stöd ProjektSanning och yttrandefriheten. Vi är tacksamma för stora såväl som små donationer.

Vi arbetar helt ideelt utan presstöd, reklamintäkter, låsta artiklar eller prenumerationer.

Varje donerad krona hjälper oss att kunna fortsätta vårt arbete.

SWISH: 0735 29 63 35

Paypal: