INSÄNDARE. Denny Karlsson: Palme hade inte 10.000-20.000 våldtäkter att fundera på

| 11 januari, 2020

Olof Palme 1968. Foto: Folke Hellberg/TT

Niklas Orrenius: “En SD-profil twittrar hånfullt när dödsoffer visar sig vara flyktingar. Hatet flödar mot minoriteter. Det har gått femtiofem år sedan en ung Olof Palme höll ett antirasistiskt jultal. Vilken ledande politiker står i dag kompromisslöst upp mot rasismen? undrar DN:s Niklas Orrenius.” Artikeln i Dagens Nyheter här (låst)

Håller med dig, alla är lika mkt värda. Det vet vi om. 99% håller med dig om det. Det finns några saker som förändrats sedan Palmes dagar,  antal invandrare är kanske ändå ngt man får diskutera? Det har kommit 2 miljoner Niklas på ca 19 år, det är en viktig faktor. En annan är om samhället varit rustat för det?! Vad är ditt svar? Mitt svar är Nej och resultatet har blivit en katastrof. En annan ingångspunkt är väl att man kan tänka sig att Palmes regelbok då skulle gälla för  de som kommer också?! Eller? Har dom mer rättigheter än vi inrikesfödda? Skall vi tex. husera terrorister här? ( IS återvändare , terrorpräster)

Vad hade Palme tyckt om det? Vad hade Palme sagt om ett korrupt bidragssystem, som utnyttjas kriminellt av invandrare? vad hade Palme tyckt om den kriminalitet, mord och sprängningar vi ser varje dag, stöldligor från utlandet som stjäl från äldre och ett vansinnigt ökat sexvåld. Vad hade Palme sagt att de mesta flyktingar är män? Det handlar inte om ” smålänningar” förutom några få korkade och tragiska personer. Du hittar dom bland ditt parti också.

Jag och dom flesta vet att vänsterpress, nu tar alla möjliga och omöjliga chanser att svärta ned SD. Det konstiga Niklas är ju att det får motsatt effekt. Ni förminskar folks intellekt och det är ert partis stora bekymmer nu och sedan start för  60-70 år sedan. Redan då införde ni ” no selfcritic zoons”  Det är er sjuka ideologi Niklas, några få skall bestämma för många miljoner andra, för ni vet ju så mkt mer och bättre än andra.

Palme hade inte 10.000-20.000 våldtäkter att fundera på, inte heller Ett Sverige vars kriminalitet tar groteska , grymma och olidligt vidriga former. Kan det vara så att er invandrings politik får motsatt effekt mot vad ni tror händer? Jag kan inte se ngt annat än skit för invandrare och skit för inrikesfödda. Er migrationskompott är och blir det du inte vill, tror eller önskar! Det blir faktiskt en katastrof! När skall ni fatta att det är ytterst få svenskar som på riktigt kan kallas rasister!

Hur många svenskar tror du på riktigt vill fortsätta betala ditt partis vansinniga migrationspolitik? Hur många miljoner röstberättigade svenskar vill inte rösta på er, räkna själv. Skriv då nästa gång att ca 3 miljoner röstberättigade svenskar är rasister och 2 ( SD röster) miljoner är både rasister och nazister. Sedan är det nästan bara du, regeringen, ett gäng fullständigt parnoida  Miljöpartister samt 2 miljoner bidragstagare kvar, ok några snillen från Centern också. Dom är bra på att bestämma ålder på ensamkommande ” barn” .

Du står som liemannen och hugger huvudet av miljoner svenskar som BARA hatar falska och korrupta anklagelser från en ung dum Sossejournalist som du. Vi hatar inte Niklas, vi har ett sunt förnuft kvar. Du borde vara nöjd, sedan SD kom in i riksdagen 2010 har du sluppit ca 500 000 nazister du hade i ditt egna parti , bra då blev ni av med dom! Skriver du lika bra framöver, så kommer ca 300 000 tusen till över till SD lagom till valet. Då är ni inte många ”goda” människor kvar som kan rösta på S partiet.

Jag är övertygad att er Gud Palme vare sig varit nöjd med din artikel  eller sitt egets parti totala oförmåga att reagera och regera när så situationen krävs. Det är skrämmande! Rasism är exakt vad ni importerar nu gode Niklas! Rasism finns tyvärr och frodas i hela världen! Rasism har dom med sig hit! I 4000 år har det krigats i Mellanöstern och det har dom med sig!

Förlåt vänta…. Javisst det fixar vi Sossar (och en svag Reinfeldt vikarieregering) här i Sverige på några veckor , för vi har det absolut bästa folket på jorden som gärna tar emot en miljon människor med orubblig och helt oförsonlig tro som absolut aldrig hört talas om Palmes tal eller vill lära sig det språket talet är skrivet på.

Förlåt oss svenskar som byggt upp ett hyggligt bra land TILLSAMMANS med de invandrare Palme pratade om. Dom som kom, kämpade, fick jobb, lärde sig språket, behandlade för det mesta kvinnor som jämlika, brände inga bilar, våldtog inte döende kvinnor, deras barn rånade inte  8 åringar under knivhot eller krävde förtur till bostäder eller skolor och mördade inte varandra trots olika ursprung. Dom hade ingen SFI inga groteska bidrag och dom fick väl spara till sina barns märkeskläder, nu räcker det om man är många fler än offret och en kniv. Man kallade inte polisen horor, man kastade inte sten på blåljuspersonal, sparkade sönder busschaufförer  för att man måste betala, eller ger kvinnliga tågvärdar en rak höger. Man gjorde inte det Niklas!

Tänk om ni har haft fel, tänk om alla vi  ca 5 miljoner röstberättigade ” nazister” och ” rasister”har rätt. Tänk om vår politik hade varit mkt bättre BÅDE för invandrare och inrikes födda? Du slåss mot en ” fiende” likt Don Quijote , han som slogs mot osynliga fiender du vet. Kanske hade alla ihjälskjutna unga tonårskillar som inte finns längre, varit i livet i flyktingläger i anslutning till sina hemländer?  Kanske 20-60 000 unga svenska kvinnor sluppit blivit våldtagna. Tänk om din regering hade ställt krav på länder inom EU som är nettobidragstagare men nollmottagare av flyktingar. Tänk om din regering inte varit maktgalna, numer maktberoende.

Lär er att ord som solidaritet och demokrati inte är era egna ord. Lär er att Socialdemokraterna inte finns för evigt, då ni missade att fråga oss väljare vad vi tyckte. Er stöld av Public Service, er inhyrda kulturelit , er konfiskation av hela samhällsstrukturen är avslöjad, lika avslöjad som du. Du kanske är frukten av hippieföräldrar, som blev sossar, som köpte ett radhus , fick det betalt av 70% ränteavdrag, och en skyhög inflation ( Palmes tid) sedan blev dom gröna och numer tjuvröstar på liberalerna ( fast det vet inte du).

Den sista meningen är ju av samma dåliga kvalite som din, när du kallar mig och 4-5 miljoner vettiga röstberättigade svenskar ”smålänningar” (rasister) Titta er i spegeln , ägna er åt en viss självkritik, även om det är svårt. Fundera på en sak: Kan det vara så att er politik främjat rasism? Kanske ni skall fundera på er skuld i mord och våldtäkter i detta land.

Nu beskyller du och övrig vänstermedia mest ett parti som fortfarande inte tagit ett enda beslut i en regering. Hur tänker ni då? Det kommer ta årtionden att städa upp efter den socialdemokratiska sublima diktatur vi alla gått på. Ditt jobb kommer övertas av swishhoror, som måste jobba först och få betalt sen. Det är mina skattepengar som delvis betalar era vänsterpennor, är det ok fast jag är ” smålänning”? Det är inte marknaden som efterfrågat dina ord, det är storebror. En storebror som aldrig ställer krav eller motprestationer från mer än oss skattebetalare.

Denny Karlsson


Stöd ProjektSanning och yttrandefriheten. Vi är tacksamma för stora såväl som små donationer.

Vi arbetar helt ideelt utan presstöd, reklamintäkter, låsta artiklar eller prenumerationer.

Varje donerad krona hjälper oss att kunna fortsätta vårt arbete.

SWISH: 0735 29 63 35

Paypal:

7 tankar på “INSÄNDARE. Denny Karlsson: Palme hade inte 10.000-20.000 våldtäkter att fundera på

 1. Grumpy

  En riktigt bra text. Sammanfattar läget korrekt. Tyvärr kommer den arroganta vänstern att fortsätta blunda.

 2. Torsten.jeppsson

  Denny Karlsson: Folk som finns i Sverige köper k ark varje år för ca 10 miljarder kr! Kostnaden för knarkets följder varjer år utgör mer än 62 miljarder i sjukvård, polisinsatser o h andra samhällsklasser av skattemedel. 400 personer dör varje år av sitt knarkmissbruk. Knarkmaffiorna mördar ca 40 personer per år i stort alla maffiamedlemmar. Knarket används till absolut största delen av infödda svenskar. Detta är problemet!

 3. Denny Karlsson

  Hej Torsten, det har knarkats i Sverige sedan 60 talet. Det knarkas i ALLA länder. Vi ser dock per capita inte det våld i andra länder jämfört med Sverige. Sedan är ju inte alla 2 miljoner nya ” svenskar” knarklangare, utan du får bredda din bild av katastrof läget. Läs Stefans Björks utmärkta krönika här i PS . 10 000 våldtäkter har tex inte med det att göra och tusentals andra brott. Men du är troligtvis starkt indoktrinerad av Sossarnas kollektiva pålagda skuld på oss svenskar. Det är givetvis oss svenskar det är fel på?! Du är förlåten, du är inte ensam, det gör det inte mindre tragiskt. Herr Löven har redan provat din teori, där han plötsligt en dag alldeles själv kom på att rika Djursholmsbor givetvis är skyldig till precis allt. Om vi utvisar alla knarkare, borde ju också lösa problemet. Då lär sig invandrare svenska, slutar slå ner ungdomar , förnedra och knivskära dom. Helt plötsligt slutar unga svenska kvinnor bli våldtagna. De Islamistiska terrorprästerna konverterar till Kristendomen, mord och sprängningar är ett minne blott. Bidragskriminaliteten slutar över en natt. Och våra äldre människor slipper bli skrämda för livet och bestulna av falska poliser. Jag och du är lika smarta som Löven. På tal om pengar: Bidragskriminalitet/ fusk beräknas ca till 300 miljarder på ca 8-10 år. Vi hade kunnat bygga ett bättre samhälle för dom pengarna.

  1. spacegranny

   Heja Denny Karlsson! Du har gjort detta helt rätt
   Din fina artikel måste bara marknadsföras MYCKET mer!
   Du har många som stöder dig i detta.
   Jag är en av alla dessa många!
   Hälsningar!

 4. Pingback: Denny Karlsson: Palme hade inte 10.000-20.000 våldtäkter att fundera på. | Varjager's Weblog

 5. Pingback: Denny Karlsson: Palme hade inte 10.000-20.000 våldtäkter att fundera på. – Suzie Weathers

Kommentarer är stängda.