Sjöstedt: V förbereder för extraval – kan fälla regeringen med de konservativa

| 11 januari, 2020

Jonas Sjöstedt (V). Foto: Nyheter Idag

“Vänsterpartiet förbereder sig på ett extraval under 2020 om regeringen inte ger vika i frågorna om marknadsmässiga hyror och förändringar av arbetsrätten, säger partiledaren Jonas Sjöstedt i en intervju med Aftonbladet.”

Nyheter Idag


Stöd ProjektSanning och yttrandefriheten. Vi är tacksamma för stora såväl som små donationer.

Vi arbetar helt ideelt utan presstöd, reklamintäkter, låsta artiklar eller prenumerationer.

Varje donerad krona hjälper oss att kunna fortsätta vårt arbete.

SWISH: 0735 29 63 35

Paypal:

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

1 En tanke på “Sjöstedt: V förbereder för extraval – kan fälla regeringen med de konservativa

  1. Ulf

    Vänsterpartiet är sverigemästare på att gapskrika om än det ena än detandra inom svensk politik.ungefär som att måla plakat av sovjets ledare och springa runt med dem i demonstrationer…Mycket mer än gap och skrik har det aldrig blivit.förmodligen för att de lever i en svunnen tid för femtio år sen och mer.Ett unket parti och ett unket synsätt på dagens problem,lite som en gammal antik religiös sekt utan verklighetsförankring.Dammigt och passe för länge sen…

Kommentarer är stängda.