Man livshotad skadad efter knivskärning i Kristianstad under lördagsnatten

Av | januari 12, 2020

Ytterligare en knivattack inträffade under natten till söndagen. Denna händelse inträffade någonstans i Kristianstad. Platsen är fortfarande okänd då mannen som är i 20-årsåldern själv tog sig till sjukhuset trotts sina livshotande skador. Enligt uppgifter från sjukhuset ska mannen ha stick eller skärskador som orsakats av en kniv. Polisen har under natten försökt lokalisera brottsplatsen men har ännu inte hittat den. De kunde prata en kort stund med mannan innan vårdbehovet tog över så polisen har ännu inte kunnat utröna vad som hänt. Men de har startat en förundersökning angående försök till mord.

Under morgonen kom ytterligare en man in till Kristianstads sjukhus med skärskador. Denna gången var det en man i 30-årsåldern, som även denna kom in för egen maskin. För denna mannen är skadeläget ännu oklart för polisen, så de har ännu inte kunnat rubricera detta fallet. De undersöker trots detta finns något samband mellan händelserna eller de ska behandlas som två enskilda ärenden. Just nu behandlas de separat.
Så hur tryggt och säkert är Sverige då med tanke på allt som händer i landet?
Kan man säga att det är tryggt och säkert eller ska man säga att det inte är det?
Allt beror nog var man befinner sig och när man befinner sig där.

https://www.expressen.se/kvallsposten/man-livshotande-skadad-efter-knivattack/

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *