Psykologin bakom SD:s framgångar

| 12 januari, 2020

Rossana Dinamarca (V) gör en opsykologisk insats i riksdagen 2014.

“En framgångsrik politik kan inte bygga på känslor. Psykologen Billy Larsson studerar avskyn mot SD och kommer fram till att ett modernt psykoterapeutiskt tänkande skulle kunna hjälpa det offentliga Sverige att acceptera sina känslor men inte låta dessa styra sina handlingar – för resultatet blir då ofta motsatt till det man vill uppnå. För att få större fokus på frågorna om klimat och biologisk mångfald, behöver oron för den nationella utvecklingen minska, menar Larsson som är författare till boken ”Klimatkatastrofens psykologi och mänsklighetens framtid: Det etiska alternativet”.”

Billy Larsson är psykolog och författare till boken ”Klimatkatastrofens psykologi och mänsklighetens framtid: Det etiska alternativet”.

Läs i Kvartal


Stöd ProjektSanning och yttrandefriheten. Vi är tacksamma för stora såväl som små donationer.

Vi arbetar helt ideelt utan presstöd, reklamintäkter, låsta artiklar eller prenumerationer.

Varje donerad krona hjälper oss att kunna fortsätta vårt arbete.

SWISH: 0735 29 63 35

Paypal: