Tonåring knivskuren i halsen under sen lördagskväll i Västerås

Av | januari 12, 2020

Under natten mot söndagen visade sig än en gång att Sverige inte blivit tryggare eller för den delen säkrare när vi gick in på 2020-talet. Samma utveckling med mord och mordförsök som vi hade på 2010-talet fortsätter. Denna gången i Västerås där två tonåriga killar blev överfallna utomhus vid 23,30-tiden av okända gärningsmän och där den ene blev misshandlad med våld mot huvudet medan den andre blev knivskuren i halsen. Den knivskurne fördes till sjukhus där han under natten opererats för sina skador.

Polisen har spärrat av platsen där tonåringarna blev överfallna och har under natten säkrat spår efter händelsen. Polisen har inlett en förundersökning om försök till mord men hade under natten inga misstänkta eller gripna för dåden. De har även under natten hållit förhör med vittnen från platsen och dessa förhör kommer att fortsätta även under söndagen.
Så detta var alltså ännu ett bevis på att Sverige inte blivit ett dugg säkrare eller tryggare efter nyår, det fortsätter precis på samma vis som 2019 slutade, med en massa våld och oroligheter över hela vårt avlånga land.

https://www.expressen.se/nyheter/tonarig-pojke-knivskars-i-halsen-/
https://svt.se/nyheter/lokalt/vastmanland/tonaring-knivskuren-i-halsen-i-vasteras

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *