Allt handlar om invandringen och integration

| 13 januari, 2020

Ivar Arpi på twitter: “Regeringen vill förbjuda muslimska friskolor, men vågar inte vara ärliga med det. För feghetens skull straffas även de kristna och judiska friskolor som inte misskött sig.”

Det är symptomatiskt för den politik de för och den hänsyn de tar till en specifik väljargrupp. För den skull ska alla straffas så att ingen känner sig utpekad. Det kommer alltid att finnas frågor som sittande regeringar inte gillar att ta ansvar för, i synnerhet då det Nya Sverige tar sin form.

Men just den här fegheten har vi sett förr. När ukrainska Iryna Zamanova, som förlorade ett ben vid terroristattentatet på Drottninggatan 2017, inte fick stanna i Sverige var det få som förstod varför.

Allt handlar om invandringen och integration och det har blivit en sådan öm tå för röd-gröna politiker att de inte längre kan se skogen för alla träden.

https://twitter.com/Ivarpi/status/1216619579977412612


Stöd ProjektSanning och yttrandefriheten. Vi är tacksamma för stora såväl som små donationer.

Vi arbetar helt ideelt utan presstöd, reklamintäkter, låsta artiklar eller prenumerationer.

Varje donerad krona hjälper oss att kunna fortsätta vårt arbete.

SWISH: 0735 29 63 35

Paypal:

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

3 tankar på “Allt handlar om invandringen och integration

 1. Archimedes

  Det stora problemet i vårt samhälle är den stora muslimska minoriteten. Den behandlas med silkesvantar av den skitnödiga liberalvänstern.
  Islam är en religion som ingen annan. Man har som målsättning att sprida sin lära till hela världen. Man lär ut att varje troende muslim har en skyldighet att till varje pris slå ned på irrläror som kristendomen och de övriga.

  Att då tillåta muslimska friskolor är farligt. Ingen ska tro att man har för avsikt att sprida fredliga budskap om alias lika värde, utan de lär ut hatiska trossatser till barn.
  Om den fega vänsterregeringen inte har för avsikt att skydda religiösa skolor där rätta värderingar lärs ut är fruktansvärt.

  Det är nu hög tid att den konservativa oppositionen stoppar regeringens dråpslag mot grunden för vår egen kultur. Muslimska friskolor måste stoppas omgående men utan att fungerande friskolor tvingas slå igen. Skolor som bygger på demokratiska värderingar måste bibehållas men förbjud samhällsomstörtande muslimska skolor.

 2. Dan

  Tycker allt idag är bara som en dålig komidi Sverige har mer eller mindre alltid varit styrd av komflikt rädda människor tyvärr. Många glömmer bort att vi har yttrandefrihet alla har rätt att tycka vad de vill utan att få stämpeln rasist så mycket namn idag som folk missbrukar är får mig att le när man sitter på toa och lägger ner några min till att läsa att trams idag. Politiken idag är mer o organiserad än en sandlåda med 5 åringar som gräver efter guld.

 3. Tomas

  ” Allt handlar om invandring och integration.” Man måste vara en ostedvanligt trångsynt reaktionär SD eller AIS anhängare för att slänga ur sig något så meningslst och inskränkt.

Kommentarer är stängda.