Gunnar Hökmark: Om fem år måste försvaret ha mer än det hade 2005

| 14 januari, 2020

“Ett slående intryck från Folk och Försvars konferens är den entydiga bild som nu finns av det hot som Ryssland är gentemot sina grannar och sin omvärld. Att Kina med sin framväxande alt större ekonomi och aggressivare beteende också är ett hot även mot det svenska samhället. Den kinesiske ambassadören har förvisso gjort vad han har kunnat för att sätta denna bild men större är hur Kina utvecklas som land och dess strävan att vara en supermakt.

När det gäller Mellanöstern finns det på motsvarande sätt nu en förståelse för att Iran har en för det egna landet och sin omvärld destruktiv regim, präglad av den totalitära diktaturens alla kännetecken.”

Gunnar Hökmark

Läs vidare på hans blogg


Stöd ProjektSanning och yttrandefriheten. Vi är tacksamma för stora såväl som små donationer.

Vi arbetar helt ideelt utan presstöd, reklamintäkter, låsta artiklar eller prenumerationer.

Varje donerad krona hjälper oss att kunna fortsätta vårt arbete.

SWISH: 0735 29 63 35

Paypal:

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

1 En tanke på “Gunnar Hökmark: Om fem år måste försvaret ha mer än det hade 2005

 1. tommy

  Spel för galleriet!! S + “fredsrörelsen har sista 30 åren verkat för inget försvar, ingen vapenförsäljning o helst ingen tillverkning. De hot de räknar upp är ju löjligt för Ryssland/Kina är ju kommunistländer.
  Dessutom så fjantar S på med att få GÅ MED i de valutasamarbeten som ryssland kina håller på/har startat.

Kommentarer är stängda.