JIMMIE ÅKESSON FÅR STÖD OM ATT MILITÄR SKA KUNNA HJÄLPA POLISEN

| 14 januari, 2020

Rikspolischefen vill att Försvarsmakten ska kunna stötta polisen mer än i dag om Sverige drabbas av eskalerande våldsamheter. Foto: MostPhotos.

“I januari förra året framförde Jimmie Åkesson förslaget att försvaret måste kunna backa upp polisen för att komma tillrätta med ökat våld och gängkriminalitet. Nu får han stöd i den tanken av rikspolischefen.”

SAMTIDEN


Stöd ProjektSanning och yttrandefriheten. Vi är tacksamma för stora såväl som små donationer.

Vi arbetar helt ideelt utan presstöd, reklamintäkter, låsta artiklar eller prenumerationer.

Varje donerad krona hjälper oss att kunna fortsätta vårt arbete.

SWISH: 0735 29 63 35

Paypal:

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

2 tankar på “JIMMIE ÅKESSON FÅR STÖD OM ATT MILITÄR SKA KUNNA HJÄLPA POLISEN

  1. Ulf

    Sd och Åkesson har fått rätt i alla förutsägelser om detta land de senaste minst tio åren.Oavsett vad vänster vänstern säger.Bara att studera verklighetens utveckling fram till idag.Räddningen finns i en Sd,M och Kd regering,övriga saknar tydligen mod och vilja att räta upp detta mångkulturella inferno och rena inbördeskriget.Hur ( om) regeringspartierna kan få röster i nästa val är medborgarna i sverige bortom räddning.Men man manipulerar säkert valresultatet och fuskar i vallokalerna………..MSB riggar säkert ett lämpligt vänsterresultat oavsett hur vi röstar.

Kommentarer är stängda.