Johan Westerholm: Sverige präglas av oro – Då låser regeringen in statsministern

Mikael Damberg, Stefan Löfven och Peter Hultqvist. © Kjell Nilsson Mäki för Ledarsidorna.se

I exceptionellt oroliga tider samlas Sveriges främsta politiker och experter till den årliga konferensen Folk och Försvar i Sälen. Dagar då Sveriges säkerhet står i fokus och samtliga samhällssektorer är närvarande. Men en person saknas. Statsministern. Den person som är satt av väljarna att hålla ihop arbetet och ansvaret för Sveriges säkerhet är undangömd.

Johan Westerholm

Ledarsidorna


Stöd ProjektSanning och yttrandefriheten. Vi är tacksamma för stora såväl som små donationer.

Vi arbetar helt ideelt utan presstöd, reklamintäkter, låsta artiklar eller prenumerationer.

Varje donerad krona hjälper oss att kunna fortsätta vårt arbete.

SWISH: 0735 29 63 35

Paypal:

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

1 En tanke på “Johan Westerholm: Sverige präglas av oro – Då låser regeringen in statsministern

 1. Ulf

  Nog är det ganska sinnessjukt i landet Sverige,statsministern klarar inte att möta motparter i debatter utan att göra bort sig helt och sänker förtroendet för regeringen varje gång han försöker förklara sina egendomliga argument.Kompetens för att vara statsminister saknas helt.Då väljer Bidrag(S)partiet att helt enkelt hålla honom borta från alla former av deltagande…..Hans eget parti och ministrar skäms för sin egen statsminister !!! och ser själva att kompetens och mycket annat saknas.Man gömmer honom.
  Fanns ett uns av värdighet så borde han avgå inte minst för sin egen skull ,detta är ovärdigt i ett sk demokratiskt land.Så här agerar S hoppas någon mer skattebetalare i Sverige vaknar till och ser vilken fars som pågår i den sk regeringen.C,L,V Mp håller statsministern under armarna så kan de göra som de vill sen. Bara i Sverige……………….

  Svar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *