KD: Fick explosionen statsministern att vakna?

| 14 januari, 2020

Det är hög tid för landets politiker att ta krafttag mot brottsligheten, skriver Erik Slottner (KD). Foto: Peter Holgersson, Bildbyrån / Kristdemokraterna

De segregationsbomber som orsakat den grova kriminaliteten briserar nu runt om i hela vårt land och i delar av Stockholm som tidigare upplevts som trygga. Yrvakna politiker måste nu vakna och kraftsamla för förändring, skriver Stockholms trygghetsborgarråd Erik Slottner (KD).

Dagens Samhälle


Stöd ProjektSanning och yttrandefriheten. Vi är tacksamma för stora såväl som små donationer.

Vi arbetar helt ideelt utan presstöd, reklamintäkter, låsta artiklar eller prenumerationer.

Varje donerad krona hjälper oss att kunna fortsätta vårt arbete.

SWISH: 0735 29 63 35

Paypal:

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

3 tankar på “KD: Fick explosionen statsministern att vakna?

 1. Ulf

  Nej,har inte varken han eller hela regeringen vaknat av alla hundratals sprängningar,mord och bomber så fortsätter de att sova sött även efter den sista.Enligt Löfven och hans ministrar blir Sverige bara bättre och bättre,Lööf,Lövin,Sabuni och Sjöstedt. sjunger med i det budskapet ??Regeringen saknar både mod att agera och framförallt bevisligen kompetens.Svenskarna som lever i en drömvärld får det de röstar på !!

  1. Jana

   Klockrent skrivet av Ulf. Om det skulle sprängas hos någon av dessa politiker då skulle dom nog vakna men inte före hur många 100 sprängningar än det skulle ske. Dom skulle fortsätta att gömma huvudet under sanden som strutsar!

Kommentarer är stängda.