Uppgifter: Boende för vittnesskydd i sprängd fastighet på Östermalm

| 14 januari, 2020

Foto: IPR

“Målet med sprängningen vid en fastighet på Gyllenstiernsgatan i centrala Stockholm kan ha varit att tysta vittnen. En uppgiftslämnare, med bakgrund i fastighetsbranschen på Östermalm, berättar för Nyheter Idag att det ska ha funnits en lägenhet avsedd för vittnesskydd vid den plats där detonationen ägde rum. – Allt som rör vittnesskydd kommenterar vi inte. Det är tvärkänsligt, säger kriminalkommissarie Gunnar Appelgren till Nyheter Idag.”

Nyheter Idag


Stöd ProjektSanning och yttrandefriheten. Vi är tacksamma för stora såväl som små donationer.

Vi arbetar helt ideelt utan presstöd, reklamintäkter, låsta artiklar eller prenumerationer.

Varje donerad krona hjälper oss att kunna fortsätta vårt arbete.

SWISH: 0735 29 63 35

Paypal:

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •