JA. Morgan Johansson vilseleder med avsikt

| 15 januari, 2020

Det är inget nytt under solen precis, att Socialdemokrater idag tolkar statistik och siffror lite som det behagar. Dessutom kan han egentligen inte dra några slutsatser alls, eftersom han sällan förhåller sig till vare sig fakta eller verkligheten.

Bra artikel, men detta tjatande om alarmister är så andefattigt. Många “alarmister” har upprepat visat att de haft rätt hela tiden. Att utmåla meningsmotståndare som (alarmister) eller som ett hot mot demokratin, eller att göra sig otillgänglig för kritiska journalister och att aktivt sprida missvisande uppgifter i sociala medier är sammantaget en socialdemokratisk mediestrategi.


Stöd ProjektSanning och yttrandefriheten. Vi är tacksamma för stora såväl som små donationer.

Vi arbetar helt ideelt utan presstöd, reklamintäkter, låsta artiklar eller prenumerationer.

Varje donerad krona hjälper oss att kunna fortsätta vårt arbete.

SWISH: 0735 29 63 35

Paypal:

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Författare: Madeleine Lilja

, vår ledarskribent med Magisterexamen inom media och kommunikations-vetare, samt forskarutbildning inom journalistik, 280 hp