Det nya folkhemmet

Antalet anmälda våldtäkter ökade under 2019, liksom antalet anmälda personrån, enligt preliminär statistik från Brå. Mest ökade antalet anmälda våldtäkter mot män och antalet anmälda personrån mot barn.

Den här utveckling är en direkt följd av Stefan Löfvens politik. En utveckling Löfven inte såg komma. Nej såklart inte. Om man naglar sig fast vid att alla människor är goda så tror man inte på det visas upp om det så skrivs på näsan. 

Vem ska om inte en statsminster se till att samhället är en trygg plats? Men det tycks inte spela någon som helst roll. 286 skjutningar många med dödlig följd kan inträffa utan att Löfven såg det komma. 200 öronbedövande och skrämmande sprängdåd kan ske utan att Löfven hört dem. Kvinnor, barn och män kan våldtas utan att han reagerar nämnvärt mer än att förstås hävda att inget har med invandringen att göra. Alla män har i alla tider i Sverige våldtagit, det är bara anmälningsbenägenheten som ökat. 

Den alarmerande ansvarslösheten Löfven uppvisar är skrämmande. Vad värre är, den får fortsätta styra svensk politik. 

https://nyheteridag.se/bra-valdtakter-och-barnran-okar/?fbclid=IwAR2Z69GUaz03djpvsDWc97BD25hz9fDvoFKdhbapjjDH3oeqTUiH5GiZt3E


Stöd ProjektSanning och yttrandefriheten. Vi är tacksamma för stora såväl som små donationer.

Vi arbetar helt ideelt utan presstöd, reklamintäkter, låsta artiklar eller prenumerationer.

Varje donerad krona hjälper oss att kunna fortsätta vårt arbete.

SWISH: 0735 29 63 35

Paypal:

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *