Johan Westerholm om Muslimska Brödraskapet. Video nummer fem inför boksläppet den 29 januari.

Video nummer fem inför boksläppet den 29 januari.Högaktuell med Miljöpartiets explicita ovilja att kritisera terrordåd med islamistisk bakgrund.Boka ett unikt exemplar med illustrationer som inte finns i huvudupplagan. De som gör det hjälper till med de kostnader jag haft för översättning av unikt material som inte tidigare publicerats i Sverige. Viss information i boken är till och med världsnyheter.Allt baserat på Muslimska brödraskapets egen dokumentation. Mer information i länken. https://ledarsidorna.se/2020/01/provkapitel-och-crowd-funding-av-boken-islamismen-i-sverige-muslimska-brodraskapet/

Slået op af Johan Westerholm i Torsdag den 16. januar 2020

Högaktuell med Miljöpartiets explicita ovilja att kritisera terrordåd med islamistisk bakgrund.

Boka ett unikt exemplar med illustrationer som inte finns i huvudupplagan. De som gör det hjälper till med de kostnader jag haft för översättning av unikt material som inte tidigare publicerats i Sverige. Viss information i boken är till och med världsnyheter.

Allt baserat på Muslimska brödraskapets egen dokumentation.

Mer information i länken.

https://ledarsidorna.se/…/provkapitel-och-crowd-funding-av…/

Johan Westerholm


Stöd ProjektSanning och yttrandefriheten. Vi är tacksamma för stora såväl som små donationer.

Vi arbetar helt ideelt utan presstöd, reklamintäkter, låsta artiklar eller prenumerationer.

Varje donerad krona hjälper oss att kunna fortsätta vårt arbete.

SWISH: 0735 29 63 35

Paypal:

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *