Tino Sanandaji: Gillar ni Muslimska Brödraskapet?

“Tycker ni att det är ett skönt gäng snubbar som borde få större inflytande och mer skattepengar? Ledarsidornas Johan Westerholm är mer skeptiskt, och har skrivit en bok som kartlägger brödrarskapet.

“Islamismen i Sverige är skrämmande läsning om av en av världens bäst organiserade extremistgrupper. Bakom kulisserna planerar nätverksorganisationen Muslimska brödraskapet i lugn och ro och sina drag och jobbar systematiskt för att sprida sitt budskap. Staterna i Väst tittar på under tystnad, och i Sverige finansieras verksamheten till stor del genom skattemedel…

Det borde vara obligatoriskt för alla politiker att läsa den här boken för att förstå vad Muslimska brödraskapet vill uppnå. Boken är revolutionerade – den återger tidigare inte kända fakta om Muslimska brödraskapets budskap inom politiken och deras etableringsstrategi…I boken får vi läsa om Muslimska brödraskapets nyckelpersoner i och utanför Sverige. En organisation vars mål är att införa sharia-lagar. Brödraskapet väljer demokratiska vägar i de länder man verkar, men om organisationen får den makt de söker, kommer man ta kontroll med piska och terror. Som läsare inger Islamismen i Sverige mig en känsla av djup frustration.”

Boken släpps 29 januari och kan vara värdefullt underlag för beslutsfattare. Borde Sverige lägga skattepengar på vården eller ge miljoner till islamistiska nätverk? Borde Bildt och Reinfeldt gett entusiastisk stöd till krigsförbrytare Erdogan? Borde S låtit islamister som hatar judar & homosexuella infiltrera sitt parti och ungdomsförbund? Borde Sverige fjäska för regimen i Iran, som är hatad av folket? Detta är mycket svåra frågor, i varje fall om man är dum i huvudet och inte förstår skillnaden mellan rätt och fel.”

Tino Sanandaji på Facebook

Läs mer på Ledarsidorna


Stöd ProjektSanning och yttrandefriheten. Vi är tacksamma för stora såväl som små donationer.

Vi arbetar helt ideelt utan presstöd, reklamintäkter, låsta artiklar eller prenumerationer.

Varje donerad krona hjälper oss att kunna fortsätta vårt arbete.

SWISH: 0735 29 63 35

Paypal:

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *