Man svårt knivskuren vid ett rån vid Järntorget i Göteborg.

| 19 januari, 2020

Denna natt har varit en våldsam och blodig natt, inte nog med att det var ett grovt kvinnorån där skjutvapen förekom i Johanneshov, nu läser man också att det var ett knivrån av en man vid Järntorget i Göteborg under natten. Vid detta rån som inträffade vid halv fyra under natten mot söndagen skadades en 20-årig man svårt då han knivskars i nedre delen av bålen och i ett ben. Enligt polisen var det fyra personer som gav sig på och rånade den 20-åriga mannen.

Offret för rånet fördes till Sahlgrenska sjukhuset för vård, men skadeläget för honom ska ännu vara oklart, det ska dock inte vara livshotande. Polisen sökte efter rånarna och grep kort därefter en av de troliga gärningsmännen, denne ska enligt polisens hemsida gripits med blodiga händer. De övriga tre gärningsmännen ska fortfarande vara på fri fot. Vilken brottsrubricering polisen satt på brottet är inte känt men enligt mig borde det vara grovt rån och försök till mord.

https://www.expressen.se/gt/person-skadad-vid-valdsbrott-pa-torg-en-gripen/

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *