Rån mot kvinna av pistolbeväpnade män

| 19 januari, 2020

Under natten mot söndagen inträffade ett beväpnat rån mot en kvinna i Johanneshov i Stockholm. Polisen fick in larmet vid två-tiden av flera personer, men de vet ännu inte om de sett händelsen eller bara hört skottlossningen. Kvinnan som rånades blev bland annat av med sin mobiltelefon, men blev som tur var inte fysiskt skadad vid rånet. På brottsplatsen har polisen hittat tomhylsor på platsen, där också
kvinnan ska ha hörts av polisen och lämnat signalement på gärningsmännen. Ännu på söndagsmorgonen är ingen gripen för rånet som rubriceras som grovt rån och vapenbrott.

Så har ännu en händelse med vapen och skjutning inträffat i det en gång så trygga och säkra landet. Det land som en gång kallades för mellanmjölkens land då det ansågs vara så medelmåttigt.
Men var har det landet tagit vägen?
Numera är det inte medelmåttigt på något vis, numera är det i mina ögon ett extremt land där gäng och kriminella styr dagordningen och där laglydiga får hålla sig inne bakom låsta dörrar om de vill slippa bli utsatta. I alla fall om de bor på vissa platser i Sverige.

https://www.expressen.se/nyheter/tva-pistolman-skot-flera-skott-vid-ran/

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *