Staten har svikit hela det svenska samhället

| 19 januari, 2020

Barn och ungdomar som växer upp i Sverige har tills nyligen varit mer eller mindre förskonade från våld. De är med andra ord illa rustade för att slå tillbaka eller försvara sig. 

Att förövare i grupp ger sig på svenska ungdomar har fram tills nyligen accepterats av etablissemanget. Mycket därför att media och politiker hävdat förövarna som offer. 

Vill vi ha det så här? Såklart inte. Vi måste helt enkelt också erkänna att det finns hat mot samhället och mot dem som har det bättre, ofta svenskar. 

I Danmark finns en ny brottsrubricering, ”dominanskriminalitet”, eftersom många brott just handlar om att visa makt och förnedra sina offer: 

“-Raseriet de känner kommer från att de känner att de “inte är accepterade” och de känner sig själva förödmjukade av de klasskillnader de ser. Att infödda svenskar av svenska föräldrar bor bättre, har bättre ekonomi, deras föräldrar har bra jobb och de själva har ett betydligt mer privilegierat liv. För att majoriteten av deras föräldrar inte jobbar utan lever på bidrag.”

https://uvell.se/2019/11/13/raseri-inte-ran/

Rånen är inte rån utan ett uppvisande av raseri. Det som ofta exkulderas i mediernas rapporetingar om rånen: är att det med all sannolikhet är tonåringar med utländsk bakgrund som rånar svenskar. De åker från sina förorter till andra ställen i jakt på någon.”

“Ett raseri mot svenskar och det svenska samhället har byggs upp. Skillnad mellan vi och dom är djupt rotad. Den här gruppen är nu så stor och skillnaderna så tydliga att raseriet nu är släppt fri på gator. Bokstavligen. Det är vad rånen egentligen handlar om.”

https://uvell.se/2019/11/13/raseri-inte-ran/

Jag håller med Anna Dahlberg när hon skriver att staten sviker barnen som blir offer, men det är mer än så. Staten har svikit hela det svenska samhället där många svenskar nu får betala det högsta priset genom att utsättas för bestialiska rån, hat och ilska.

https://www.expressen.se/ledare/anna-dahlberg/staten-sviker-barnen-som-blir-offer-for-personranen/


Stöd ProjektSanning och yttrandefriheten. Vi är tacksamma för stora såväl som små donationer.

Vi arbetar helt ideelt utan presstöd, reklamintäkter, låsta artiklar eller prenumerationer.

Varje donerad krona hjälper oss att kunna fortsätta vårt arbete.

SWISH: 0735 29 63 35

Paypal:

2 tankar på “Staten har svikit hela det svenska samhället

  1. Pingback: Den här av stat/regering skapade "cancern" äter sig upp i landet – Hexanmexan "shake my hand?"

Kommentarer är stängda.