Ung man knivskuren på skolgård i Lomma under lördagskvällen

Av | januari 19, 2020

En ung man ska ha blivit knivskuren på Strandskolans skolgård i Lomma. Enligt polisen är mannen förd till sjukhus men hans skador är inte kända. Händelsen inträffade vid 22-tiden under lördagskvällen och enligt uppgifter till polisen så ska det funnits mellan 20 och 30 personer på platsen när dådet som för närvarande rubriceras som försök till mord eller dråp inträffade.

Flera patruller har kallats till platsen och polisen har även kallat in en polishelikopter i sökandet efter gärningsmannen eller gärningsmännen. Den söker i området mellan Lomma och Arlöv eftersom gärningspersonerna kan ha försvunnit åt det hållet. Ytterligare en en yngre man ska också blivit misshandlad på platsen. Denna person ska ha fått flera slag mot kroppen. Polisen har spärrat av platsen i väntan på att tekniker ska undersöka brottsplatsen. De håller också på med vittnesförhör från dem som stannat kvar efter att dåden skedde.

https://svt.se/nyheter/lokalt/skane/ung-man-knivskuren-pa-skolgard-i-lomma
https://www.expressen.se/kvallsposten/just-nu-ung-man-till-sjukhus-efter-knivdad/

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *