En man död efter gängbråk i Mellerud

Av | januari 20, 2020

Polisen följde efter en bil som i hög hastighet färdades mot Bäckefors i Bengtsfors vid halv ett-tiden under natten till måndagen. Polisen han i fatt bilen när den stannade vid sjukhuset i Bäckefors. Där det visade sig att de åkande i bilen som var tre, bar in en fjärde man som var medvetslös. Personalen på sjukhuset började med hjärt- och lungräddning på mannen medan polisen tog och började förhöra de tre männen som hjälpt den fjärde. De fick då reda på att männen kom från Mellerud där den medvetslöse mannen tidigare under natten skadats i ett gängbråk mellan två gäng.

Vad bråket mellan gängen handlade om vet polisen i nuläget inte. De vet heller inte om de stämt träff för att göra upp eller om de råkar i luven på varandra vid Pressbyrån i Mellerud. Enligt uppgifter skulle det ha varit ett tio-tal som var inblandade i bråket. När polisen fått reda på var bråket hade varit så sändes en patrull till platsen för att spärra av området så att tekniker ska kunna utreda händelsen.
Nu under morgonen meddelade polisen att den skadade mannen avlidet av de stickskador han ådrog sig vid uppgörelsen mellan gängen.

Polisen har startat en förundersökning gällande mord alternativt dråp. Och nu ska polisens tekniker under måndagen undersöka platsen.
Ingen är ännu misstänkt eller gripen för händelsen.
De anhöriga har blivit underrättade om dödsfallet. Polisen söker nu vittnen och tips om händelsen och om man har sådana ska man höra av sig på 114 14.
Så har det förflutit ännu en natt som visat att Sverige inte är så tryggt och säkert som det påstås vara.

Visst har det förekommit bråk mellan olika gäng även innan, men under detta förekom det sällan eller aldrig vapen i form av pistoler eller knivar som det förekommer nu i nästan alla sådana händelser. Då gjorde de upp med nävarna och inget annat, det förekom inte sparkar, och var där någon som blev nedslagen så lämnades den ytterligare våld.
Men den tiden är tyvärr borta, nu så ska det sparkas och stickas ner motståndarna om de inte skjuts. Det ör det nya så kallat trygga och säkra Sverige.

https://www.expressen.se/gt/gangbrak-under-natten-en-person-till-sjukhus/
https://svt.se/nyheter/lokalt/vast/man-lamnad-vid-sjukhus-med-stickskador

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *